A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Із засідання 29 сесії міської ради

Дата: 05.05.2018 11:19
Кількість переглядів: 635

На 4 травня 2018 року міським головою було скликано пленарне засідання двадцять дев’ятої сесії міської ради сьомого скликання. Участь у роботі сесії взяли 21 депутат.

Фото без опису

В порядок денний сесії було включено надважливі питання, щодо яких необхідно було прийняти рішення. Серед головних питань – уточнення показників міського бюджету, в заходах якого передбачається утримання та розвиток транспортної інфраструктури, організація благоустрою населених пунктів, забезпечення діяльності водопровідно-каналізаційного господарства, будівництво об’єктів ЖКГ та інші заходи, без яких місто не може існувати та розвиватись. Також в порядок денний сесії були включені питання про надання матеріальної допомоги учасникам АТО, на лікування, обдарованим дітям, ліквідаторам аварії на ЧАЕС, ветеранам до Дня пам’яті та примирення тощо.  Крім цього до розгляду було й більше 50 земельних питань, серед яких заяви громадян щодо надання дозволів на розробку проектів землеустрою, затвердження проектів землеустрою, надання у власність та в користування земельних ділянок.

Незважаючи на важливість питань порядку денного, група депутатів, а саме: Анатолій Бузина, Юрій Бігдан, Людмила Милькова, Валерій Пиляй, Наталія Пащенко, Микола Токар, Володимир Шеремет, Олександр Шевлюга без попередження та пояснень покинули зал засідання після того, як підготовлений ними проект рішення «Про скасування рішення виконавчого комітету міської ради від 21 березня 2018 року в частині «Про призначення управителя багатоквартирних будинків» не набрав більшості голосів. Спекулюючи на темі тарифів на комунальні послуги, ці депутати більш займалися політиканством та самопіаром за рахунок інших, адже як ще пояснити їх відмову у розгляді інших не менш важливих питань порядку денного.

Фактично група депутатів, свідомо ухиляючись від виконання своїх обов’язків, саботувала подальшу роботу пленарного засідання. Попри все, необхідних для кворуму 13 депутатів залишилося, і розгляд питань порядку денного продовжився.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних