A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Засідання виконавчого комітету

Дата: 06.09.2018 11:24
Кількість переглядів: 730

П’ятого вересня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Карлівської міської ради.

Про стан роботи зі зверненнями громадян доповіла начальник загального відділу Юлія Прогнімак. Вона повідомила, що протягом І півріччя 2018 року до Карлівської міської ради надійшло 515 звернень громадян,  з них письмових - 511, усних - 4. Окрім того протягом шести місяців надійшло 13 запитів на надання інформації відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації».

Про стан виконання Карлівським РВ ГУНП в Полтавській обл. рішень виконавчого комітету, сесій міської ради щодо забезпечення законності, правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян м. Карлівка інформувала заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Ірина Грінблат. Також слово мав начальник Карлівського ВП ГУНП в Полтавській обл. Костянтин Лебідь. Заслухавши доповідачів та обговоривши дане питання, члени виконавчого комітету взяли до відома інформацію, а роботу Карлівського відділу поліції ГУНП в Полтавській області по виконанню рішень виконавчого комітету, сесій Карлівської міської ради визнали недостатньою.

Жваве обговорення викликало питання «Про надання дозволу на зняття з балансу КП «Карлівка Новатор» житлових будинків». Начальник КП «Карлівка Новатор» Валерій Фуртас пояснив, що з прийняттям Закону України «Про житлово-комунальні послуги» та інших нормативних документів житлово-комунальне господарство не може бути балансоутримувачем будинків. Комунальне підприємство може за згодою мешканців, співвласників будинків, надавати послуги з управління багатоквартирних будинків. Комунальною власністю можуть бути лише окремі квартири та/або нежитлові приміщення у такому будинку, при цьому вони не можуть бути перешкодою для списання з балансу всього будинку. Колишні балансоутримувачі, згідно законодавчих актів, зобов’язані списати багатоквартирний будинок зі свого балансу та передати співвласникам технічну та іншу документацію на будинок. Одинадцять з дванадцяти присутніх членів виконкому (один утримався) проголосували за надання дозволу на зняття з балансу КП «Карлівка Новатор» житлових будинків.

В ході розгляду питань порядку денного було також затверджено об’єкти та види суспільно-корисних робіт для осіб, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді громадських робіт; надано дозвіл КП «Карлівка Новатор» на розміщення в м. Карлівка рекламних щитів; затверджено заходи з відзначення Дня міста та 75-ї річниці визволення Карлівки від фашистських загарбників; прийнято відповідні рішення по заявах громадян щодо погодження режиму роботи, підтвердження та присвоєння поштової адреси,  надання в оренду окремого елементу благоустрою тощо.

Розглянувши звернення депутатів Полтавської обласної ради щодо вжиття заходів для припинення публічного відтворення аудіовізуальних творів, трансляції кінофільмів та музики, які створені на території Російської Федерації – країни-агресора, члени виконавчого комітету прийняли рішення рекомендувати закладам громадського харчування, клубам караоке, підприємствам та підприємцям, які здійснюють господарську діяльність на території міста вжити відповідні заходи.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.