A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Відбулася 27 сесія міської ради сьомого скликання

Дата: 09.02.2018 11:43
Кількість переглядів: 846

Всі питання порядку денного двадцять сьомої сесії  депутати напередодні ретельно розглянули на засіданні постійних комісій міської ради.

Фото без опису

На початку пленарного засідання депутат міської ради Світлана Стовбун внесла пропозицію зняти з порядку денного питання «Про звернення до Полтавської обласної ради про передачу Карлівської дільниці «Полтававодоканал», натомість винести його на місцевий референдум. Підтримавши цю пропозицію, депутати перейшли до розгляду інших питань.

Спершу обговорили питання «Про затвердження міської Програми «Переведення на індивідуальне (поквартирне) опалення житлових будинків по вул. Парковій, Промимсловій, Гурамішвілі, пров. Промисловому в м. Карлівка на 2018-2019 роки». Слово мав головний інженер ПОКВПТГ «Полтаватеплоенерго» Володимир Пасічко, який поінформував присутніх про наміри підприємства реконструювати котельню в даному мікрорайоні за рахунок коштів в сумі 5 млн. грн., які виділяє область. В свою чергу, як повідомив перший заступник міського голови Сергій Тарасовський, міська рада буде виділяти кошти в сумі 2 млн. грн. на розробку технічної документації, закупівлю та встановлення індивідуальних котлів опалення для мешканців даних будинків.

Далі начальник відділу фінансово-господарського забезпечення Наталія Корляк надала для затвердження звіт по виконанню міського бюджету за 2017 рік по доходах в сумі 34 870 585 грн., по видатках в сумі 36 332 305 грн. Також вона повідомила, що вільний залишок бюджетних коштів на початок 2018 року, який підлягає розподілу, становить 4 541 036 грн.

В ході розгляду питань порядку денного депутати міської ради затвердили акт приймання-передачі артезіанської свердловини №1, яка знаходиться по вул. Гоголя, 26, та право господарського відання на майно закріпили за КП «Карлівка Новатор»; внесли зміни до персонального складу виконавчого комітету міської ради, включивши до нього начальника Карлівського ВУЖКГ Любов Гончаренко, голову фермерського господарства «Еко Колос» Валерія Петренка, начальника КП «Карлівка Новатор» Валерія Фуртаса; затвердили Програму «Зайнятості населення Карлівської міської ради на 2018 рік»; внесли доповнення до програми соціально-економічного розвитку м. Карлівка, додавши пункт «Розробка ПКД та будівництво Карлівського міського будинку побуту» тощо.

 Розглянувши звернення редакції районної газети «Життя і слово» і заслухавши її головного редактора Сергія Стеценка щодо надання газеті фінансової підтримки, депутати затвердили міську Програму «Підтримки і розвитку газети «Життя і слово» на 2018-2020 роки», яка спрямована на створення належних умов для ефективної діяльності працівників редакції газети. Реалізація цієї програми передбачає часткову оплату праці, оплату комунальних послуг (відшкодування за енергопостачання і газопостачання і водокористування) та ін. В рамках програми сесією було виділено  50 тис. грн. на часткову оплату праці з нарахуванням на перший квартал 2018 р. 

Також депутати підтримали депутатський запит Наталії Пащенко стосовно вивезення сміття із с. Солона Балка. Під час обговорення цього питання було запропоновано зобов’язати мешканців села заключити договір з Карлівським ВУЖКГ на вивіз сміття, щоб в подальшому проблеми несанкціонованого звалища більше не виникало.

Наприкінці засідання слово мала депутат районної ради Світлана Стасенко, яка від імені мешканців міста подякувала міській раді та комунальним підприємствам за виконані роботи із щебеневого підсипання дороги на місцевому цвинтарі, за ремонт лівньовки по вул. Незалежності, 1,3. Також вона подякувала за те, що міська рада пішла на зустріч жителям мікрорайону Довгалівка і розпочала підготовчі роботи по облаштуванню рекреаційної зони вздовж балки.

На цьому двадцять сьома сесія міської ради закінчила свою роботу.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних