A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Привітали з 90-річчям

Дата: 15.05.2017 11:52
Кількість переглядів: 1341

         12 травня 2017 року відзначив свій поважний ювілей – 90-річчя учасник бойових дій, поважний ветеран, людина із великим трудовим і життєвим досвідом Береза Леонід Федотович.

Фото без опису

Привітати ювіляра з визначною подією завітали заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Ірина Грінблат, заступник голови районної ради Володимир Кравцов і голова ГО «Карлівська районна рада ветеранів війни і праці» Галина Ракосій. На адресу Леоніда Федотовича пролунали теплі слова вітань і побажання здоров’я, довголіття та добробуту.

У свої  дев’яносто Леонід федотович почувається добре, поганенько чує, та пам'ять має, як у молодика. Охоче розповідає про своє нелегке життя.

Народився у м. Карлівка. Тут пролетіло дитинство. Юнаком пройшов через голодомор, фашистську окупацію. В квітні 44-го призвали в армію та направили на навчання в стрілецький полк. На самому фронті не був, та повоювати з фашистами довелося. Одного разу під час сутички з ворогом отримав тяжке поранення, яке зараз часто про себе нагадує.

Після війни – служба в армії, навчання в профтехучилищі, одруження. В 51-му разом з дружиною поїхав підкорювати Урал. Працював в металургійній галузі до 77-го року, до 83-го - на коксохімічному виробництві. Має загальний трудовий стаж 35 років. За багаторічну сумлінну працю присвоєно звання «Почесний металург».

Не легкий життєвий шлях відмірила доля ювіляру. Двоє синів померли на Уралі. Вже сім років, як пішла з життя дружина. Син Володимир із родиною проживають у Полтаві.

Зараз Леонід Федотович мешкає сам, але радіє, коли на гостини приїжджають онуки Віталій і Костянтин та правнучка Саша. На життя не скаржиться, допомагає рідним чим може і бажає всім мирного неба.

Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних