A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Засідання виконавчого комітету

Дата: 22.06.2018 13:11
Кількість переглядів: 695

На порядок денний засідання виконавчого комітету міської ради було винесено п’ять питань. На прохання присутніх на засіданні групи підприємців спершу розглянули питання щодо упорядкування площі по пров. Спартака.

Фото без опису

Було обговорено проблему під’їзду до торгових точок, впорядкування прилеглої до магазинів території, освітлення, благоустрою площі, заборону стихійної торгівлі, надання в оренду окремих елементів благоустрою по пров. Спартака. В результаті конструктивного діалогу члени виконавчого комітету вирішили призупинити виконання рішення № 59 від 23.05.2018 року «Про надання в оренду окремого елементу благоустрою комунальної власності для провадження підприємницької діяльності».

Про підсумки проведення двомісячника чистоти, озеленення та благоустрою в м. Карлівка у 2018 році звітували керівники комунальних підприємств Карлівського ВУЖКГ Любов Гончаренко та КП «Карлівка Новатор» Валерій Фуртас, керуючий дільницею «Полтававодоканал» Роман Сезоненко, старший майстер Карлівської дільниці ПОКВПТГ «Полтаватеплоенерго» Євгеній Крамаренко.

Так, зокрема Любов Гончаренко повідомила, що на даний час виконано поточний ремонт асфальтобетонного покриття по вул. Радевича, вул. Спартака, пров. Спартака, пров. Ніколаєвського, вул. Полтавська, покриття шляхопроводу. Також виконано будівельно-монтажні роботи по реконструкції лінії вуличного освітлення від восьми КТП. Постійно проводиться робота з прибирання сміття та обкошування території від бур’янів та трави.

Інформацію доповідачів було взято до відома та надано рекомендації щодо подальшої роботи.

Далі члени виконавчого комітету розглянули питання та винесли відповідні рішення: «Про зменшення кількості місць розташування рекламних засобів», «Про надання в оренду окремого елементу благоустрою», «Про підтвердження поштової адреси» «Про погодження режиму роботи».

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

   

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних