A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради (фото + відео)

Дата: 31.05.2017 13:13
Кількість переглядів: 950

Про проведення двомісячника чистоти звітували начальник Карлівського ВУЖКГ Любов Гончаренко, начальник КП «Карлівка Новатор» Поліна Печериця, начальник Карлівської дільниці КП «Полтававодоканал» Роман Сезоненко, старший майстер Карлівської дільниці «Полтаватеплокомуненерго» Євгеній Крамаренко. 

Виконком міської ради відмітив, що в період проведення двомісячника чистоти, озеленення та благоустрою міста Карлівка силами Карлівського ВУЖКГ, КП «Карлівка Новатор», підприємств, установ, приватних підприємців проведена значна робота по санітарній очистці міста, озелененню, освітленню, ремонту доріг тощо.

Тривале обговорення викликало питання про участь міської ради у субрегіональному проекті  поводження з ТПВ. Зрештою було вирішено доручити міському голові взяти участь у переговорах з Полтавською міською радою стосовно організації співробітництва з метою реалізації спільного проекту у сфері поводження з твердими побутовими відходами.

Начальник загального відділу Юлія Прогнімак поінформувала про засідання конкурсного комітету з визначення пасажирських перевізників на міських автобусних маршрутах загального користування та повідомила, що з переможцем конкурсу, Карлівським ВУЖКГ, будуть укладені відповідні договори.

З метою забезпечення своєчасних, безпечних та комфортних умов перевезення пасажирів, виконавчий комітет міської ради вирішив перенести зупинку міського пасажирського транспорту з пров. Спартака до районної лікарні по вул. Радевича.

Не набрав необхідної кількості голосів проект рішення про демонтаж самовільно встановлених конструкцій для розміщення зовнішньої реклами по вул. Танкістів, 3 та вул. Радевича, 1. Члени виконкому вирішили доопрацювати це питання та розглянути його повторно на наступному засіданні.

В ході обговорення питань порядку денного було прийнято рішення про затвердження Порядку розміщення інформаційних наметів на території Карлівської міської ради. Також члени виконавчого комітету вирішили рекомендувати розглянути та затвердити на черговій сесії міської ради Програму «Матеріальне, моральне заохочення працівників медичних закладів м. Карлівка, с. Солона Балка, с. Іванівка».

Після розгляду всіх запланованих питань та прийняття відповідних рішень, виконавчий комітет міської ради закінчив свою роботу. 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.