A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

В Карлівці буде облаштована нова рекреаційна зона

Дата: 07.02.2018 13:26
Кількість переглядів: 832

Питання облаштування рекреаційної зони між вулицями Полтавський Шлях та Короленка, вздовж балки, було розглянуто під час апаратної наради у міського голови Олександра Наконечного.

Мешканці вищезазначеного  мікрорайону давно вже занепокоєні станом двох занедбаних містків через балку. За багато років експлуатації бетонні плити просіли та зруйнувалися, стало небезпечно переходити рівчак, береги якого поросли  очеретом та чагарником. Вода в балці замулилась, потік води на деяких ділянках майже зупинився, навесні, як розтає лід, вода підтоплює прилеглі території, на яких розміщені жилі будинки і присадибні ділянки  мешканців мікрорайону.

На апаратній нараді міський голова запропонував роботу з облаштування рекреаційної зони розділити на два етапи. На виконання природоохоронних заходів, а саме розчищення водотоку, міська рада звернеться до обласного фонду охорони навколишнього середовища з проханням виділити кошти. Велике сподівання у вирішенні цього питання покладатиметься на депутатів обласної ради по Карлівському округу Володимира Литвина, Анатолія Кибки, Юрія Тимохи, а головне на Ігоря Горжія, який є головою постійної комісії обласної ради з питань екології та природокористування. Саме від їхньої активності та позиції в цьому питання залежатиме чи покращиться найближчим часом санітарний стан даної водойми та її берегової лінії.

За рахунок міського бюджету відповідно буде облаштована сама рекреаційна зона. Проект включає встановлення нових залізних містків, створення вздовж балки пішохідної зони, встановлення лавок та паркових ліхтарів. Обговорення даного проекту відбулося на місці, проектантом було враховано всі деталі та пропозиції.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.