A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Відбулося урочисте відкриття парку

Дата: 21.11.2018 13:39
Кількість переглядів: 919

У рамках відзначення Дня Гідності та Свободи в Карлівці відбулося урочисте відкриття парку Героїв, які загинули за свободу та незалежність України.

Проект Карлівської міської ради щодо реконструкції парку Героїв, які загинули за свободу і незалежність України, став у 2016 році одним із переможців  обласного конкурсу проектів розвитку територіальних громад. В рамках співфінансування Проекту було виділено частину коштів з обласного бюджету. Також депутат обласної ради від партії «Свобода» Тетяна Микуця на підтримку свого однопартійця – Карлівського міського голови Олександра Наконечного теж спрямувала до міського бюджету частину коштів на реалізацію даного Проекту. Решту виділили депутати Карлівської міської ради з міського бюджету.

В результаті робіт з реконструкції паркової зони, тут з’явилися зручні пішохідні доріжки, встановлено сучасні лави, урни для сміття, енергозберігаюче освітлення. Навесні буде здійснено озеленення території, облаштування клумб та подальший благоустрій парку.

21 листопада міський голова Олександр Наконечний, заступник голови райдержадміністрації Олександр Артеменко, начальник Карлівського ВУЖКГ Любов Гончаренко урочисто перерізали стрічку та офіційно відкрили реконструйований парк Героїв, які загинули за свободу та незалежність України.

До учасників заходу з промовою звернулися міський голова Олександр Наконечний та заступник голови райдержадміністрації Олександр Артеменко, які привітали усіх зі святом Гідності та Свободи, зазначивши, що в Україні зростає покоління патріотичної еліти, яке прагне жити у вільній, демократичній й суверенній державі, і це – наша надія на відродження України.

Також цього дня міський голова Олександр Наконечний, секретар міської ради Олег Стовбун, перший заступник міського голови Сергій Тарасовський, начальник Карлівського ВУЖКГ Любов Гончаренко, представники апарату міської ради, депутати та члени виконавчого комітету міської ради хвилиною мовчання вшанували пам’ять полеглих під час Революції Гідності та  пам'ять тих, хто загинув за мир і спокій на українській землі в зоні проведення АТО і ООС та поклали квіти до пам’ятної стели мешканцям Карлівського району, які віддали своє життя за свободу та незалежність України – Дмитру Барвіну та Миколі Демиденку.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.