A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Засідання виконавчого комітету (фото+відео)

Дата: 30.10.2017 13:44
Кількість переглядів: 911

27 жовтня 2017 року на порядок денний засідання виконавчого комітету міської ради було винесено 12 питань.

Про стан надходжень податків і зборів до міського бюджету за 9 місяців 2017 року інформувала начальник відділу фінансово-господарського забезпечення Наталія Корляк. Вона повідомила, що доходи міського бюджету за 9 місяців 2017 року по загальному фонду становлять 22913730 грн., або 114,05% до плану. Понадпланова сума надходжень склала 2823490 грн. По спеціальному фонду доходи склали 1807313 грн., в т.ч. інші субвенції – 1550037 грн.

Про стан роботи зі зверненнями громадян, що надійшли до Карлівської міської ради протягом 9 місяців 2017 року звітувала начальник загального відділу Юлія Прогнімак. Було зазначено, що всього протягом 9 місяців (січень-вересень) поточного року до Карлівської міської ради надійшло 698 звернень громадян,  з них письмових -  681, усних - 17. За звітний період під час проведення особистих прийомів громадян міським головою надійшло 17 звернень. Також протягом січня-вересня 2017 року до Карлівської міської ради надійшло 10 звернень щодо надання матеріальної допомоги учасникам АТО. На виконання цих звернень Карлівською міською радою  виділено та виплачено 50 тис. грн.

Розглянувши та обговоривши решту питань порядку денного, виконавчий комітет міської ради, серед іншого, вирішив: здійснити передплату районної газети «Життя і слово» пенсіонерам міської ради на І півріччя 2018 року; надати дозвіл КП ПОР «Полтававодоканал» на встановлення огорожі на свердловини 7 та 8 водозабору №1 по вул. Левада; погодити Карлівському ВУЖКГ та КП «Карлівка Новатор» акт розмежування балансової належності вулично-дорожньої мережі вул. Комарова тощо.

Після закінчення засідання члени виконавчого комітету детально розглянули надану проектною організацією  схему узгодження робіт з асфальтування тротуарної доріжки по вул. Радевича та вул. Полтавська, яку планується побудувати від районної лікарні до мікрорайону спиртозаводу. Усі отримані зауваження та пропозиції будуть враховані при розробленні проекту.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних