A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Карлівка відсвяткувала День міста

Дата: 23.09.2018 15:52
Кількість переглядів: 1179

У суботу, 22 вересня, у Карлівці відзначили День міста. Чудова погода дозволила зібратися карлівчанам та гостям міста, де для них були організовані і розваги, і смаколики, і показові виступи тощо.

Фото без опису

Розпочався День міста зі спортивної програми, яка включала шашко-шаховий турнір, турнір з пляжного волейболу та міні-футболу, змагання з дартсу та більярду.

Вже традиційно на День міста відбувся святковий велопробіг. Близько тридцяти велосипедистів, від досвідчених до зовсім юних, взяли у ньому участь. Колона проїхалася вулицями міста та фінішувала на подвір’ї ЗОШ № 1, де поціновувачам здорового способу життя було вручено маленькі, але необхідні для кожного велосипедиста подарунки.

По обіді любителі великого футболу спостерігали на міському стадіоні за грою улюблених команд, а на площі біля стадіону  під звучання оркестру духових інструментів розпочалася виставка-конкурс композицій «Ходить гарбуз по городу» та малюнків «Моє рідне місто». Переможці конкурсів отримали від організаторів заходу грамоти та солодкі подарунки.

У рамках святкової програми зі сцени містян вітали вихованці будинку дитячої та юнацької творчості. Їх виступи вразили глядачів  барвистим спалахом таланту. І навіть проблеми із звуковою апаратурою не стали на перешкоді юним артистам. Бурхливими оплесками присутні підтримували виступаючих, а за чудові номери усі діти отримали ще й солодкі призи-подяки.

Протягом дня для дітей була організована розважальна програма з аніматорами. У парку розмістилися атракціони, які користувалися популярністю у найменших відвідувачів свята.

Впродовж дня діяв ярмарок виробів декоративно-ужиткового мистецтва та сувенірів, а також багато яток, де можна було скуштувати приготовані на мангалі страви та оригінальні напої.

Вечірня програма свята розпочалася з урочистого привітання міського голови Олекасндра Наконечного. До його поздоровлень приєдналися і колишні міськи голови - Михайло Скребець, Сергій Яковенко, Володимир Слєпцов.

З нагоди свята грамотами та грошовими винагородами були нагороджені переможці конкурсу творчих робіт серед учнів загальноосвітніх шкіл міста «Моє місто». За високі досягнення в навчанні сертифікати на 5000 грн. отримали цьогорічні випускники шкіл Павло Баган та Максим Шапошник. Грошову винагороду було вручено заслуженому артисту України, артисту районного будинку культури Віталію Харитоненку. Грамотами Карлівської міської ради нагороджено найкращих працівників комунальних підприємств, депутатів міської ради та членів виконавчого комітету, працівників установ та організацій міста.

Після урочистостей на карлівчан та гостей міста чекав двогодинний виступ легендарного гурту «Фрістайл». Глядачі гучними тривалими оплесками зустрічали довгоочікуваних зіркових гостей, співали в унісон з артистами, танцювали під улюблені шлягери і вибухали громом оплесків під час культових пісень.

Святкування продовжилося молодіжною дискотекою та народним гулянням до пізньої ночі.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних