A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Засідання дев’ятнадцятої позачергової сесії міської ради (відео)

Дата: 18.05.2017 16:38
Кількість переглядів: 935

18 травня відбулася дев’ятнадцята позачергова сесія міської ради сьомого скликання. На порядок денний було винесено 7 питань. Основне питання, яке, зокрема, і спонукало зібрати сесію, стосувалося уточнення показників міського бюджету на 2017 рік. 

Фото без опису

Начальник відділу фінансово-господарського забезпечення Наталія Корляк поінформувала присутніх, що для виправлення зауважень, які виникли в період перевірки Державної аудиторської служби, необхідно привести у відповідність видатки по бюджету міської ради, шляхом перенесення асигнувань із показника "Благоустрій міста" на інші видатки в сумі 156 757 грн.

Це питання до цього ретельно було розглянуто на засіданні постійних комісій міської ради, тому рішення депутати затвердили одноголосно без тривалого обговорення.

Двічі на голосування ставилося питання про затвердження протоколу громадських слухань від 13 травня 2017 року. Лише після докладного роз’яснення головуючого на сесії Олега Стовбуна про те, що наразі приймається рішення тільки про затвердження протоколу громадський слухань, а не стосовно питань, які розглядалися на самих слуханнях, депутати винесли позитивне рішення.

Далі було затверджено рішення щодо надання матеріальної допомоги на лікування та про приведення у відповідність рекомендаціям Державної архітектурно-будівельної інспекції України установчих документів відділу ДАБК апарату Карлівської міської ради.

На розгляд сесії було винесено питання щодо внесення змін до титульних списків Карлівського ВУЖКГ по КФК «Реалізація заходів щодо інвестиційного розвитку території» та по КФК «Утримання та розвиток інфраструктури доріг». Доповідала головний економіст ВУЖКГ Наталія Зубко.

Після розгляду заяв громадян, депутати перейшли до питань категорії Різне. Було розглянуто запит депутата міської ради Наталії Пащенко стосовно надання дозволу на вирубку аварійного дерева в с. Солона Балка, депутата Сергія Бобрицького стосовно виділення земельної ділянки по вул. Великотирнівська для будівництва дитячого майданчика, депутата Наталії Карпенко стосовно встановлення «лежачих поліцейських» по вул. Великотирнівська.

Взято до відома інформацію депутата міської ради Наталії Пащенко щодо кандидатури Сергія Шевченка на посаду  помічника-консультанта депутата міської ради.

Під час засідання між депутатом міської ради Наталією Карпенко та депутатом районної ради Володимиром Омельченком виникла суперечка після того, як останній образливо висловився на адресу Наталії Карпенко. Внаслідок чого депутати міської ради проголосували за позбавлення Володимира Омельченка права виступу.

На цьому 19 позачергова сесія закінчила свою роботу. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних