A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Проблеми освітніх закладів - під увагою міської ради

Дата: 19.09.2017 17:14
Кількість переглядів: 724

 Однією з найгостріших проблем відділу освіти, молоді та спорту карлівської РДА є відсутність коштів. І хоча функціонування закладів освіти входить до повноважень районної ради, остання в свою чергу не поспішає виділяти кошти на найнеобхідніші речі. 

Фото без опису

    Іноді справа доходить до того, що керівники шкіл, дитячих садочків, педагогічні та батьківські колективи просять допомоги напряму у міської ради, адже вважають, що районна рада їхнє звернення відкладе в довгу шухляду. Нещодавно таке звернення до міської ради надійшло і від педагогів та батьків Карлівської ЗОШ № 1, які просять допомоги у вирішенні питання відновлення асфальтового покриття подвір’я школи.  

     В свою чергу, міська рада в межах своїх можливостей постійно надає субвенцію в районний бюджет за зверненнями відділу освіти, молоді та спорту.

     Лише у вересні 2017 року  спрямовано субвенції на суму 175 тис. грн – на придбання дитячих ліжок в ДНЗ №4 «Золота рибка»; холодильника, витяжки і змішувача  в харчоблок ДНЗ №3 «Веселка»; холодильника в ЗОШ №1; жалюзів  в гімназію ім. Н. Герасименко; парт в МНВК; ноутбуку для Будинку дитячої та юнацької творчості; ліжок  в ДНЗ №5 «Берізка». А також 54.9 тис. грн. – на заробітну плату з нарахуванням керівникам гуртків, які будуть діяти з 1 вересня по 31 грудня 2017 р. у навчальних закладах; 16 тис. грн – на оздоровлення 7 дітей. Усі придбання – це подарунок дітям до Дня міста від міської ради та маленький крок для забезпечення максимально комфортного процесу навчання.  

     Взагалі з початку 2017 року з міського бюджету в районний бюджет було спрямовано субвенції в сумі 857.5 тис. грн., в тому числі на відділ освіти, молоді та спорту РДА  313.9 тис. грн. Тож проблеми освітніх закладів постійно знаходяться під пильною увагою міської ради.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних