A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Із засідання постійних комісій районної ради

Дата: 01.08.2017 17:45
Кількість переглядів: 908

     1 серпня міський голова Олександр Наконечний взяв участь у засіданні постійних комісій районної ради з питань бюджету, підприємництва й управління майном та з питань аграрної політики, земельних відносин, екології та раціонального природокористування.

    Одне з питань порядку денного стосувалося звернення  депутатів Карлівської міської ради до депутатів Карлівської районної ради про безоплатну передачу із спільної власності територіальних громад Карлівського району в комунальну власність територіальної громади м. Карлівки стадіону «Машинобудівник», що знаходиться за адресою:  м. Карлівка, вулиця Полтавський Шлях, 83.

     Головуючий на засіданні депутат районної ради Олександр Солодовник поставив на голосування пропозицію голови районної ради Петра Світлика відхилити звернення і взагалі не виносити дане питання на розгляд сесії районної ради. На таке порушення законодавства відразу зауважив міський голова Олександр Наконечний, який нагадав членам постійних комісій, що відповідно до вимог чинного законодавства, постійні комісії розробляють проекти рішень з питань, що належать до їх відання, здійснюють їх попередній розгляд та готують висновки і пропозиції з цих питань для розгляду на пленарних засіданнях сесії рад, але аж ніяк не вирішують виносити чи ні якесь питання взагалі на розгляд сесії.

    Після тривалого обговорення щодо правильності формулювання проекту рішення, члени постійних комісій районної ради вирішили рекомендувати сесії районної ради відмовити Карлівській міській раді в передачі із спільної власності територіальних громад Карлівського району у комунальну власність територіальної громади м. Карлівки стадіону «Машинобудівник».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.