A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

"Полтаватеплоенерго" залишилося без газу

Дата: 06.07.2017 17:47
Кількість переглядів: 784

Сьогодні, 6 липня, через відсутність підтверджених для ПОКВПТГ «ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО» планових обсягів (ліміту) використання природного газу на липень 2017 року, було припинено постачання блакитного палива на котельні обласного комунального підприємства «ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО».

Фото без опису

Про це Карлівського міського голову повідомив представник «ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО»Олександр Наконечний звернувся до заступника Полтавської обласної ради для з’ясування деталей та вирішення проблеми. Як стало відомо, причиною відсутності лімітів на природний газ є наявність у ПОКВПТГ «ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО» заборгованості за спожитий природний газ перед НАК «Нафтогаз Україна» в сумі близько 150 млн гривень. Єдиною причиною виникнення зазначеною заборгованості  є невиконання державою своїх зобов’язань по фінансуванню пільг та субсидій за вже надані підприємством в опалювальному періоді 2016-2017 рр. послуги. Розмір заборгованості держави перед «ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО» перевищує 153 млн гривень.

Шляхи вирішення цієї проблеми, заручниками якої стали полтавці та мешканці Карлівки, будуть розглядатися на засіданні сесії обласної ради 14 липня.  

Подібна ситуація може статися і з КП «Полтававодоканал», тому міська рада прикладає максимум зусиль для передачі підприємства у власність Карлівської громади. Проте, більшість депутатів міської ради  блокує це рішення.

P.S. 07.07.2017 р., як стало відомо, ПАТ "Полтавагаз" протягом дня має відновити газопостачання "Полтаватеплоенергу", тож сподіваємося, що вже сьогодні карлівчани знову будуть з гарячою водою.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних