A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Засідання виконавчого комітету

Дата: 30.11.2017 21:23
Кількість переглядів: 870

29 листопада в Полтавському окружному адміністративному суді розглядався позов Карлівської міської ради до голови Полтавської ОДА щодо його свідомого перешкоджання у справі створення місцевої ОТГ. Про це повідомив міський голова Олександр Наконечний на початку засідання виконавчого комітету міської ради. 

Під час судового засідання було повідомлено, що голова Полтавської ОДА Валерій Головко вніс зміни до свого розпорядження, тож Карлівська ОТГ буде створена.  Прикро, що в результаті безпідставного затягування процесу об’єднання Карлівська громада втратила час, і заплановане на 2017 рік створення ОТГ не відбулося.

Також міський голова поінформував присутніх, що мав розмову з депутатом Полтавської обласної ради, головою постійної депутатської комісії обласної ради з питань екології та раціонального природокористування Ігорем Горжієм стосовно будівництва Карлівського полігону ТПВ.  У ході спілкування Ігор Григорович пообіцяв сприяти виділенню половини необхідних для будівництва полігону коштів  із обласного фонду охорони навколишнього природного середовища.

Далі члени виконавчого комітету перейшли до розгляду питань порядку денного.

Про стан співпраці Карлівського ВП ГУНП в Полтавській обл. з міською радою доповідала начальник юридичного відділу Зоряна Безкровна. Вона поінформувала, що в поточному році до Карлівського відділу поліції було направлено 79 листів, в тому числі заяви та повідомлення про вчинення правопорушень і злочинів, які згідно Кримінального процесуального кодексу України повинні вноситися до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Натомість працівники поліції повідомляють міську раду про реєстрацію відповідного звернення в журналі єдиного обліку Карлівського ВП ГУНП та його розгляд згідно Закону України «Про звернення громадян». Незважаючи на попередні зауваження міської ради та Головного Управління поліції в Полтавській області щодо неналежної роботи Карлівського ВП ГУНП, останні продовжують надавати відповіді на заяви про злочини у формі відписок без фактів та результатів перевірки. Лише після того, як міська рада вимушена була оскаржувати дії поліції в суді, деякі заяви міської ради були внесені   Карлівським ВП ГУНП до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Міський голова Олександр Наконечний зауважив, що в напрямку забезпечення правопорядку робота поліції є задовільною. Також він повідомив, що на сьогодні проводяться проектні роботи по встановленню камер відеоспостереження, спрямованих на посилення безпеки громадян та захисту важливих об'єктів міста. Що стосується співпраці міської ради та Карлівського відділу поліції в напрямку розгляду заяв і звернень, її визнано недостатньою.

Жваве обговорення викликало питання введення в експлуатацію реконструйованих об’єктів освітлення міста. Начальник Карлівського ВУЖКГ Любов Гончаренко повідомила, що протягом 2017 року роботи по реконструкції лінії вуличного освітлення виконані по 8 КТП. Також було направлено до ПАТ «Полтаваобленерго» пакет документів і заява про надання дозволу на підключення до лінії електроенергії даних КТП. На сьогоднішній день дозволу не надано. Натомість ПАТ «Полтаваобленерго» прийняло рішення про об’єднання звернення від ВУЖКГ щодо підключення об’єктів вуличного освітлення та КП «Карлівка Новатор» щодо переведення об’єктів освітлення житлових будинків на облік свого підприємства в одне провадження. А для цього потрібно виготовити проект додаткової угоди до діючого договору про постачання електроенергії. Начальник Карлівської філії ПАТ «Полтаваобленерго» Володимир Замковий запевнив, що проект додаткової угоди буде виготовлений працівниками філії до 20 грудня 2017 року і пообіцяв посприяти в якнайскорішому погодженні угоди в договірному відділу ПАТ «Полтаваобленерго».

Майже одноголосно (1 утримався) члени виконавчого комітету прийняли рішення про місце розташування новорічної ялинки та святкового містечка по вул. Полтавський Шлях на площі біля стадіону ФК «Карлівка».

Заслухавши інформацію начальника відділу соціально-економічного та стратегічного розвитку міста Вікторя Губаря про міську цільову Програму «Розвиток туризму в м. Карлівка», виконком вирішив рекомендувати проект Програми винести на розгляд та затвердження сесії міської ради.

Обговоривши решту питань порядку денного та прийнявши відповідні рішення, члени виконавчого комітету закінчили свою роботу. 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.