A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Новини

Дата: від до Скинути

В громаді триває реалізація міжнародного проєкту

В рамках реалізації міжнародного проєкту щодо надання багатосекторальної інклюзивної гуманітарної допомоги, Карлівська громада отримала медичне обладнання, зокрема, оглядову кушетку, ширму і пристрій для вимірювання тиску, яке буде передано до Попівської амбулаторії загальної практики сімейної медицини.

16:29 27.11.2023

Питання на постійному контролі

Питання здійснити аварійно-відновлювальні роботи, а в подальшому капітальний ремонт та влаштування заїзних кишень дороги Р-11 по вул. Полтавський шлях в м. Карлівка, зокрема біля магазину «Та-Да», готелю «Колос» та податкової, неодноразово порушувалося міською радою в обласному центрі.

15:34 27.11.2023

Застосування РРО/ППРО при розрахунках у готівковій формі під час продажу товарів через мережу Інтернет

Головне управління ДПС у Полтавській області нагадує, що правові засади застосування реєстраторів розрахункових операцій та програмних реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг визначає Закон України від 06 липня 1995 року № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі громадського харчування та послуг» із змінами.

10:48 27.11.2023

Який вид служби обрати: за контрактом чи мобілізацією? Роз'яснення ТЦК та СП

В Україні триває війна - росія окупувала значну частину нашої території. В країні триває загальна мобілізація - військовозобов’язаних чоловіків призивають виконати їх обов’язок перед країною, благами якої вони користувалися все своє життя. Для більшості свідомих громадян вже стає очевидним, що кожен громадянин України повинен готуватися до захисту Батьківщини зі зброєю в руках. Виникає питання - яким чином?

15:14 24.11.2023

25 листопада в Україні вшанують пам’ять жертв Голодоморів

Долучіться 25 листопада о 16.00 до Загальнонаціональної хвилини мовчання. Згадайте про мільйони людських життів, які Україна втратила внаслідок Голодомору і масових штучних голодів. Запаліть свічку пам'яті у своєму вікні на знак скорботи за загиблими та віри в перемогу України.

11:26 24.11.2023

До дня пам'яті жертв Голодомору в Україні

Щороку в четверту суботу листопада Україна вшановує пам’ять жертв Голодомору 1932–1933 років і масових штучних голодів 1921–1923 і 1946–1947 років. День пам’яті жертв голодоморів у 2023-му припадає на 25 листопада.

11:24 24.11.2023

21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи.

З цієї нагоди в Карлівській бібліотеці для дітей проведено урок «Україна – це територія Гідності і Свободи». Юні відвідувачі заслухали інформацію та передивилися історичний сюжет про події Помаранчевої революції та Революції Гідності.

15:40 21.11.2023

Завершилися роботи з благоустрою прилеглої території Попівської амбулаторії загальної практики сімейної медицини.

Завдяки злагодженій співпраці Карлівської міської ради, Попівського старостату, КНП «Карлівський ЦПМСД» та вагомої допомозі місцевих мешканців, була оновлена огорожа та облаштована територія амбулаторії.

15:36 21.11.2023

Десята річниця початку Революції Гідності.

У 2013-му українці згуртувалися довкола захисту демократії та європейського майбутнього. Мирні протести перетворилися на боротьбу за вільну й незалежну Україну. Спершу з проросійською авторитарною владою, а потім і з самим кремлівським режимом. Сміливість і самовідданість Героїв Небесної сотні допомогла відстояти нашу Гідність і Свободу.

08:29 21.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.