A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Новини

Дата: від до Скинути

"Хто не знає свого минулого, не вартий майбутнього"

"Хто не знає свого минулого, не вартий майбутнього", - цей вислів Максима Рильського став лейтмотивом до усного журналу "Герої Крут - перші українські кіборги", який відбувся 27січня в Попівському СБК , присвячений Дню пам'яті Героїв Крут..

14:25 29.01.2024

Робоча нарада 21.01.2024 р.

В ході робочої наради, що відбулася 29 січня під головуванням т.в.о. міського голови, секретаря ради Сергія Бобрицького, обговорили нагальні питання, які потребують швидкого реагування.

14:24 29.01.2024

Номер та серія ID-картки, як їх знайти в документі? – Міграційна служба Полтавщини відповідає на актуальне запитання від громадян

 У громадян часто виникає питання, як знайти серію та номер паспорта громадянина України в формі картки (на паспортах у вигляді книжечки вони перфоровані на усіх сторінках на правій частині обкладинки згори). На паспортах старого зразка серія паспорта позначається двома літерами, а номер – шістьма цифрами. Тож роз'яснюємо, де на ID-картці зазначається її номер.

08:33 29.01.2024

Вітаємо!

Вітаємо з Днем народження депутата Карлівської міської ради Олену Тандур.

08:31 29.01.2024

29 січня – День пам’яті Героїв Крут

День пам’яті Героїв Крут відзначається щорічно 29 січня, в день, коли біля селища Крути в 1918 році відбувся бій між московськими більшовиками та загоном київських юнкерів, бійців вільного козацтва, а також студентів та гімназистів. В Україні офіційно цю дату почали відзначати після підписання Президентом України Указу від 15.01.2007 № 15 «Про вшанування пам’яті Героїв Крут» у зв’язку з 89-ю річницею героїчної загибелі юнаків у бою під Крутами.

07:59 29.01.2024

Увага!

В рамках проєкту «Багатосекторальна інклюзивна гуманітарна допомога з урахуванням інвалідності для внутрішньо пререміщених осіб (ВПО), репатріантів, ветеранів та приймаючих громад в Україні» який реалізується Національною Асамблеєю людей з інвалідністю України в Карлівській громаді, запрошуємо скористатися на безоплатній основі транспортними послугами жителів Карлівської громади для відвідування за потребою медичних установ в м. Полтава та Карлівської центральної районної лікарні ім. Л.В. Радевича.

09:28 27.01.2024

Відбулася робоча зустріч з головами депутатських комісій

Сьогодні відбулася робота зустріч голів постійних депутатських комісій Карлівської міської ради з начальниками відділів та керівниками структурних підрозділів міської ради. Обговорили порядок роботи депутатів в комісіях, дотримання положення про депутатські комісії і регламенту міської ради та інші питання.

16:02 26.01.2024

Вітаємо!

Вітаємо з Днем народження депутатів Карлівської міської ради Василя Максимчука і Олександра Микитенка!

09:33 26.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.