A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

СВЯТО, ДОРОГЕ КОЖНОМУ УКРАЇНЦЮ

Дата: 28.08.2018 08:43
Кількість переглядів: 763

               Наприкінці серпня ми відзначаємо особливе свято, дороге серцю кожного українця, - День незалежності нашої держави. Тож у Карлівці 27-річчя незалежної України святкували упродовж двох днів, що запам’яталися низкою цікавих заходів.

Фото без опису

               Із  нагоди свята 24 серпня  увечері  на  площі  перед  міським  стадіоном відбулися урочистості, під час яких заступник  міського голови з питань діяльності виконавчих органів Ірина Грінблат, а  також Володимир Кравцов разом із в.о. голови райдержадміністрації Сергієм Барилком  вручили грамоти районної ради секретарям канцелярії Карлівського районного суду Вікторії Гончаренко, Владиславу Василенку й Олені Нагорній та секретарю судового засідання канцелярії районного суду Олені Мельник, а грамоти міської ради – робітникові з комплексного прибирання КП «Карлівка Новатор» Михайлу Сидоренку, слюсарю-сантехніку КП «Карлівка Новатор» Василю Смірнову, головному інженеру Карлівського ВУЖКГ Валерію Штаньку, водію автотранспортних засобів КВУЖКГ Володимиру Салу та робітнику з благоустрою цього підприємства Юрію Малісевичу.

Фото без опису

             Святковий настрій дарували всім присутнім аматори районної сцени та карлівські ді-джеї. Працювали торгові точки, карлівчани відпочивали й розважалися.

Фото без опису

             А наступного дня, 25 серпня, святкові заходи тривали у мікрорайоні цукрозаводу. Так, уранці на оновленому  міськрадою  стадіоні   відбувся футбольний турнір на Кубок міського голови. І місцеві мешканці, серед яких були чимало затятих уболівальників, і самі футболісти відзначали, що стадіон нарешті набув належного вигляду (обкошено бур’яни, для зручності розміщено лавки), й дякували міській раді та КВУЖКГ за добру справу, спрямовану на розвиток спорту.

Фото без опису

            Юні й дорослі любителі футболу із захопленням спостерігали за баталіями, що розгорнулися на полі між МФК «Карлівка» та « Вер - Ланом» (с.Верхня Ланна). Було багато «гострих» моментів, що могли б принести перемогу як одній, так й  іншій команді. Зрештою,  верхньоланнівці  у другому таймі таки здобули  перемогу.

Фото без опису

            Міський голова Олександр Наконечний, його перший заступник Сергій Тарасовський та секретар Федерації  футболу  Карлівського району Сергій Сівов привітали футболістів з почином на оновленому полі та вручили їм призи. Отож, перехідний кубок – головний трофей турніру – попрямував до Верхньої Ланни.

Фото без описуФото без описуФото без опису

             Увечері  того дня комунальний міський автобус  безкоштовно підвозив усіх бажаючих знову ж таки у мікрорайон цукрозаводу. Адже там з 18 години розпочиналося захоплююче дійство – рок-концерт. Доки артисти налаштовували музичну апаратуру, карлівчани та всі гості свята мали змогу відпочити з друзями за столиками біля торгових точок, придбати солодощі та іграшки для малечі, навіть поспілкувалися з байкерами. Цей захід об’єднав і малюків, і людей поважного віку, і молодь – перш за все, мешканців мікрорайону, які були задоволені тим, що й у них, а не лише в центрі міста, куди не всі можуть дістатися, відбувається щось цікаве.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуПершими ознайомили зі своєю творчістю гості з м.Полтава – рок-гурт «Summertime», які представили власну обробку відомих хітів зарубіжної естради. Вразив україномовними піснями, в яких порушувалися актуальні й близькі кожному теми любові та пошуку себе в цьому складному світі, рок-гурт «Нeffтeмy» (м.Харків). І, звичайно ж, тепло зустрічали карлівчани своїх улюбленців-земляків – «The NeForMat» (м.Карлівка), які того вечора порадували  прихильників прем’єрою пісні. Святкування тривало до пізньої ночі.

(За матеріалами райгазети «Життя і слово»)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних