Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Відбулося друге засідання 25 сесії

Дата: 07.12.2017 08:57
Кількість переглядів: 878

6 грудня відбулося друге пленарне засідання двадцять п’ятої сесії міської ради. Питання порядку денного напередодні були ретельно розглянуті на засіданні спільних депутатських комісій міської ради. 

Фото без опису

Начальник відділу фінансово-господарського забезпечення Наталія Корляк повідомила, що сума понадпланових надходжень до загального фонду міського бюджету за 11 місяців 2017 року становить 3 733 502 грн. При уточненні показників міського бюджету по наслідках виконання за 11 місяців 2017 року було вирішено виділити кошти у сумі 8,5 тис. грн.  для відзначення учнівський колектив барабанщиць гімназії ім. Н. Герасименко, який бере активну участь в культурних заходах міста, згідно міської Програми «Обдарована дитина»; 507,1 тис. грн. Карлівському ВУЖКГ на поточний ремонт доріг; 53 тис. грн. КП «Карлівка Новатор» на придбання пускозарядного пристрою, запчастин для автомобіля і трактора, матеріалів для заміни труб в артезіанській свердловині с. Іванівка. Також буде направлено субвенцію в районний бюджет в сумі 223 544 грн. Відділу освіти, молоді і спорту РДА:  18 тис. грн. на встановлення гратів в кімнату Вітчизни ЗОШ №1; 16,7  тис. грн. для проведення новорічних та різдвяних свят; 80 844 грн.  на завершення робіт по заміні віконних блоків в ДНЗ №5; 20 тис. грн. на ремонт кабінету інклюзивної освіти в ЗОШ №1 та 10 тис. грн. на придбання ноутбуку в цей кабінет. Відділу культури та туризму РДА 60 тис. грн. на підготовку та проведення новорічно-різдвяних свят. Місцевій пожежній охороні Лип’янської сільської ради 18 тис. грн. на придбання панорамних масок.

Серед іншого, депутати міської ради прийняли рішення надати матеріальну допомогу за 4 заявами; затвердити міську цільову Програму «Розвиток туризму в м. Карлівка» на 2018-2021 роки; внести доповнення до Програми «Міський автобус»; дозволити Карлівському ВУЖКГ перейменувати робочий проект «Будівництво полігону ТПВ для м. Карлівка Полтавської обл.» на «Реконструкцію невпорядкованого сміттєзвалища у полігон ТПВ у м. Карлівка Полтавської обл.».

Крім того, сесійно було прийнято рішення звернутися до Голови Верховної Ради України Парубія А.В. щодо необхідності продовження мораторію на продаж землі сільськогосподарського призначення в Україні та проведення Всеукраїнського референдуму.

В питанні «Різне» міський голова Олександр Наконечний поінформував присутніх про стан справ щодо створення місцевої об’єднаної територіальної громади. Також він повідомив, що 05 грудня 2017 року Полтавським окружним адміністративним судом в повному обсязі задоволено позов Карлівської міської ради до державного реєстратора прав нерухомого майна про визнання протиправним та скасування рішення. Судом визнано протиправним та скасовано рішення державного реєстратора від 20.09.2016 року про державну реєстрацію права власності на земельну ділянку, що знаходиться за адресою: м. Карлівка, вулиця Заводська, 1 (паливний склад) за Карлівською районною радою.

Далі секретар міської ради Олег Стовбун виніс на розсуд депутатів питання про вступ в Асоціацію «Полтавська обласна асоціація органів місцевого самоврядування».

Депутат міської ради Валерій Пиляй підняв питання соціального житла в м. Карлівка, яке було озвучено на засіданні спільних комісій, але не включено в порядок денний сесії.

Депутати міської ради Валерій Намолов та Володимир Шеремет підняли питання щодо якості дорожнього покриття дороги Р-11 та співпраці зі Службою автомобільних доріг у Полтавській обл.

Після обговорення усіх питань друге засідання двадцять п’ятої сесії міської ради було оголошено закритим.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних