A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Підтримка спорту – в пріоритеті міської ради

Дата: 18.12.2018 09:16
Кількість переглядів: 688

Союз гирьового спорту України висловив вдячність міському голові Олександру Наконечному та депутатському корпусу міської ради за допомогу в організації поїздки карлівських спортсменів на чемпіонат світу, чемпіонат Європи та IV етап Кубку світу з гирьового спорту.

Фото без опису

Нещодавно в  м. Гарлява (Литва) відбувся чемпіонат Європи серед юнаків та дівчат та IV етап Кубку світу з гирьового спорту, а в м. Даугавпілс (Латвія) - чемпіонат світу з гирьового спорту, участь в яких взяли і карлівчани – майстер спорту України міжнародного класу Микола Ткаченко, заслужений майстер спорту України Олег Коломієць та член юнацької національної збірної команди України з гирьового спорту, учень Карлівської гімназії ім. Н. Герасименко Артем Дуленко.  

Представники національної збірної України Олег Коломієць та Микола Ткаченко на Кубку світу у Гарляві вибороли «золото» в командній естафеті. Андрій Дуленко має в своєму арсеналі бронзові нагороди, виборовши їх  у довгому циклі та естафеті.

На чемпіонаті світу в м. Даугавпілс  у ваговій категорії до 85 кг заслужений майстер спорту України Олег Коломієць виборов одразу три срібних нагороди у двоборстві, довгому циклі та командній естафеті.

У найважчій ваговій категорії 95 кг майстер спорту України Микола Ткаченко здобув дві срібні нагороди, вперше виконавши норматив майстра спорту міжнародного класу.

Вітаємо карлівських спортсменів за здобуті перемоги!

В свою чергу президент Союзу гирьового спорту України Валентин Бербеничук висловив вдячність Карлівській міській раді та особисто міському голові Олександру Наконечному за підтримку карлівських гирьовиків. Подяку урочисто вручив міському голові заслужений тренер України, тренер збірної України, суддя міжнародної категорії Олег Мороз разом з переможцями спортивних змагань –  Миколою Ткаченком та Олегом Коломійцем.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних