A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Працювали депутатські комісії

Дата: 10.04.2019 09:17
Кількість переглядів: 829

Дев’ятого квітня відбулося засідання постійних депутатських комісій з питань бюджету, фінансів та цін, соціального, культурного розвитку, будівництва та підприємництва і житлово-комунального господарства.

Фото без опису

Основним питанням порядку денного було уточнення показників міського бюджету за рахунок перевиконання доходної частини за три місяці 2019 року.

Комунальні підприємства Карлівське ВУЖКГ та «Карлівка Новатор» подали на розгляд депутатів перелік об’єктів, на які потрібні кошти для їх реалізації.

Як доповіла начальник відділу фінансово-господарського забезпечення Наталія Корляк, до розподілу пропонуються кошти в сумі 2 139 456 грн.

Після тривалого обговорення було вирішено рекомендувати сесії міської ради виділити для Карлівського ВУЖКГ кошти в сумі 1 555 000 грн., а саме: на ремонт трактора та бульдозера, на реконструкцію лінії вуличного освітлення та ремонт доріг. КП «Карлівка Новатор» виділити кошти в сумі 155 000 грн., а саме на: придбання професійного перфоратора та комплекту щеплення для трактора, одержання дозволу на спеціальне водокористування та для сплати податку за користування надрами, а також на інструменти, запасні частини та паливно-мастильні матеріали.

Також члени постійних депутатських комісій прийняли рішення рекомендувати сесії міської ради виділити 300 000 грн. субвенції в районну раду на потреби районної лікарні та 100 000 грн. субвенції в районну раду для Федерації футболу Карлівського району.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних