Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

24 січня відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 25.01.2019 09:52
Кількість переглядів: 733

На засіданні були присутні дев'ять членів виконкому, на розгляд яких було винесено 18 питань. 

Фото без опису

Про затвердження плану роботи опікунської ради на 2019 рік, затвердження оновленого складу опікунської ради при виконавчому комітеті міської ради та про стан роботи із зверненням громадян за підсумком 2018 року інформувала начальник загального відділу міської ради Юлія Прогнімак. Згідно наданої інформаційної довідки, протягом 2018 року до Карлівської міської ради надійшло 997 звернень громадян, з них письмових – 985, усних – 12.

Далі начальник Карлівського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» старший лейтенант внутрішньої служби Володимир Осипенко повідомив, що уповноважений орган з питань пробації спільно з органами місцевого самоврядування та власниками підприємств, установ, організацій або уповноваженим ним органом повинні узгодити перелік об'єктів та видів суспільно-корисних робіт для відбування покарання у вигляді громадських робіт та адміністративного стягнення у вигляді громадських (суспільно-корисних) робіт. Відповідний перелік робіт був наданий для розгляду членам виконавчого комітету для затвердження. Після тривалого обговорення рішення було прийнято.

Розглянувши лист Комунального підприємства Полтавської обласної ради «Полтававодоканал» та заслухавши старшого майстра Карлівської дільниці КП ПОР «Полтававодоканал» Ірину Олефір, виконком затвердив ліміти водоспоживання підприємствами, організаціями та установами м. Карлівки на 2019 рік.

Як зазначила провідний спеціаліст відділу соціально-економічного та стратегічного розвитку міста Оксана Полив’яна, згідно ч. 4 ст. 59 ЗУ «Про вибори Президента України» місцеві органи виконавчої влади відводять місця та обладнують стенди, дошки оголошень у людних місцях для розміщення матеріалів передвиборної агітації. На засіданні виконавчого комітету було вирішено доручити Карлівському ВУЖКГ та КП «Карлівка Новатор» обладнати та встановити тимчасові стенди для розміщення передвиборної агітації у визначених місцях та провести їх демонтаж після закінчення передвиборної агітації.

В ході засідання було затверджено посадові інструкції начальника відділу та спеціаліста І категорії відділу з контролю за станом благоустрою. Також було прийнято рішення уповноважити посадових осіб відділу з контролю за станом благоустрою Карлівської міської ради на складання протоколів про адміністративні правопорушення згідно законодавству.

Після розгляду заяв громадян та прийняття відповідних рішень виконавчий комітет закінчив свою роботу.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних