A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Дбайте про рідне місто!

Дата: 28.05.2019 10:35
Кількість переглядів: 773

Напевно погодяться усі карлівчани з тим, що місто в останні роки погарнішало та стало привабливішим для жителів та гостей. З’явилися нові зони для відпочинку, облаштовано дитячі ігрові та спортивні майданчики. Окрасою стала й встановлена наприкінці 2017 року оглядова альтанка.

Фото без опису

На жаль в Карлівці майже щомісяця трапляються акти вандалізму: потрощені лавки, побиті ліхтарі, вкрадені квіти та молоді деревця. Неприпустимі дії окремих краян, які не цінують чужу працю, продовжують вражати.

Але останній випадок приголомшив особливо. Деяким нелюдям, по-іншому не можна й сказати, стала поперек горла вишукана оглядова альтанка. Чим ще можна аргументувати дії таких «відпочиваючих»: для розпалу вогнища вони використали не сухостій, якого поблизу вдосталь, а декоративну огорожу альтанки. З яким звірством потрібно було виламувати огорожу, трощити її та палити. Сумно і боляче, що серед карлівчан є такі особи, які подібними вчинками ганьблять громаду міста.

Разом з тим в Карлівці мешкає багато людей, яким просто приємно робити добрі справи, які дбають про своє місто та роблять його красивішим. Не можна не відмітити учнів 6-А класу гімназії імені Ніни Герасименко та відремонтований ними, за сприяння міської ради, фонтан.  Особлива подяка мешканцю міста  Василю Резунову, який подарував карлівчанам казкову дерев’яну гойдалку. Її встановили біля оглядової альтанки у мальовничому куточку, подалі від міської метушні аби в тиші насолоджуватися навколишньою красою.

Наразі силами Карлівського ВУЖКГ робиться ремонт понівеченої альтанки. Більш того, територію покосили та встановлюють лавки для відпочинку. Буде також встановлено стіл і мангал. Сподіваємося, що старання комунального підприємства буде гідно оцінено, і відпочиваючі будуть дбати про чистоту та благоустрій рідного міста.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних