A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Засідання виконавчого комітету

Дата: 06.09.2018 11:24
Кількість переглядів: 734

П’ятого вересня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Карлівської міської ради.

Фото без опису

Про стан роботи зі зверненнями громадян доповіла начальник загального відділу Юлія Прогнімак. Вона повідомила, що протягом І півріччя 2018 року до Карлівської міської ради надійшло 515 звернень громадян,  з них письмових - 511, усних - 4. Окрім того протягом шести місяців надійшло 13 запитів на надання інформації відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації».

Про стан виконання Карлівським РВ ГУНП в Полтавській обл. рішень виконавчого комітету, сесій міської ради щодо забезпечення законності, правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян м. Карлівка інформувала заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Ірина Грінблат. Також слово мав начальник Карлівського ВП ГУНП в Полтавській обл. Костянтин Лебідь. Заслухавши доповідачів та обговоривши дане питання, члени виконавчого комітету взяли до відома інформацію, а роботу Карлівського відділу поліції ГУНП в Полтавській області по виконанню рішень виконавчого комітету, сесій Карлівської міської ради визнали недостатньою.

Жваве обговорення викликало питання «Про надання дозволу на зняття з балансу КП «Карлівка Новатор» житлових будинків». Начальник КП «Карлівка Новатор» Валерій Фуртас пояснив, що з прийняттям Закону України «Про житлово-комунальні послуги» та інших нормативних документів житлово-комунальне господарство не може бути балансоутримувачем будинків. Комунальне підприємство може за згодою мешканців, співвласників будинків, надавати послуги з управління багатоквартирних будинків. Комунальною власністю можуть бути лише окремі квартири та/або нежитлові приміщення у такому будинку, при цьому вони не можуть бути перешкодою для списання з балансу всього будинку. Колишні балансоутримувачі, згідно законодавчих актів, зобов’язані списати багатоквартирний будинок зі свого балансу та передати співвласникам технічну та іншу документацію на будинок. Одинадцять з дванадцяти присутніх членів виконкому (один утримався) проголосували за надання дозволу на зняття з балансу КП «Карлівка Новатор» житлових будинків.

В ході розгляду питань порядку денного було також затверджено об’єкти та види суспільно-корисних робіт для осіб, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді громадських робіт; надано дозвіл КП «Карлівка Новатор» на розміщення в м. Карлівка рекламних щитів; затверджено заходи з відзначення Дня міста та 75-ї річниці визволення Карлівки від фашистських загарбників; прийнято відповідні рішення по заявах громадян щодо погодження режиму роботи, підтвердження та присвоєння поштової адреси,  надання в оренду окремого елементу благоустрою тощо.

Розглянувши звернення депутатів Полтавської обласної ради щодо вжиття заходів для припинення публічного відтворення аудіовізуальних творів, трансляції кінофільмів та музики, які створені на території Російської Федерації – країни-агресора, члени виконавчого комітету прийняли рішення рекомендувати закладам громадського харчування, клубам караоке, підприємствам та підприємцям, які здійснюють господарську діяльність на території міста вжити відповідні заходи.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних