A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Відбулася чергова апаратна нарада

Дата: 06.02.2018 11:36
Кількість переглядів: 918

Під керівництвом міського голови Олександра Наконечного 5 лютого відбулася щотижнева апаратна нарада, на якій обговорили нагальні питання та першочергові завдання.

Так, зокрема, міський голова дав доручення першому заступнику Сергію Тарасовському та начальнику Карлівського ВУЖКГ Любові Гончаренко спланувати поточний ремонт доріг найбільш навантажених вулиць міста, зокрема вулиці Полтавської, та при відповідних погодних умовах розпочати роботи.

Одним з найголовніших стало обговорення питання освітлення вулиць. Олександр Наконечний наголосив на важливості складання календарного плану здачі об’єктів по освітленню. За інформацією Любові Гончаренко, на сьогоднішній день всі проекти зроблені, роботи розпочалися. Щодо підключення до лінії електроенергії та введення в експлуатацію реконструйованих об’єктів освітлення міста, було повторно направлено лист в Полтаваобленерго з проханням якнайскоріше надати дозвіл на підключення. Проте у відповідь отримали відписку з новими вимогами. Міський голова зобов’язав начальника Карлівського ВУЖКГ тримати на особистому контролі дане питання, і у разі, якщо найближчим часом Полтаваобленерго не надасть дозвіл, звертатися у вищі інстанції. Також Олександр Наконечний озвучив питання освітлення вулиці Гурамішвілі, запропонувавши встановити на будинках світильники для освітлення прибудинкової території, поки проблема вуличного освітлення не буде вирішена.

Міський голова порушив питання благоустрою території приватного сектору, доручивши інспектору з благоустрою Сергію Савчуку посилити контроль, скласти приписи та протоколи щодо порушення. Також особливу увагу звернути  на незаконне встановлення зовнішньої реклами, а про результати роботи прозвітувати. Вкотре постало питання приведення до належного стану будинків побуту, які належать районній раді. Було вирішено скласти припис на власника комунального майна, а у разі  не реагування в термін до 10 днів – скласти протокол і винести на адмінкомісію.

Обговорюючи найближчі плани, Олександр Наконечний звернувся до першого заступника Сергія Тарасовського з питанням щодо облаштування нового пляжу на березі Орчика, зазначивши, що робити потрібно по всіх санітарних вимогах, і в кінцевому результаті отримати сертифікований пляж з обстеженим дном, ліцензованими рятувальниками, охороною, освітленням і т.д. Тобто, якщо робити об’єкт, то робити капітальним.

Під час апаратної наради було розглянуто питання облаштування рекреаційної зони по вул. Короленка. Міський голова запропонував роботу розділити на два етапи: з екологічного фонду просити в області кошти для розчищення рівчака та за рахунок міського бюджету облаштувати саму рекреаційну зону: встановити містки, поставити лавки, створити пішохідну зону і т.д.

Далі Олександр Наконечний озвучив питання необхідності асфальтування доріжки по пров. Спартака навпроти Укрпошти та можливості розширення тротуарної зони навпроти АТБ аж до відбійників, встановити там бордюри, поставити клумби та лавки.

Також в ході наради піднімалися питання щодо безгосподарських будинків та земельних ділянок в місті, оформлення сформованих земельних ділянок, встановлення «зелених стрілок» на пішохідному переході, встановлення світлофору на повороті до автовокзалу тощо.

По завершенню апаратної наради було надано ряд рекомендацій та доручень керівникам структурних підрозділів  та визначено терміни виконання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.