A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

До річниці Великої Перемоги

Дата: 10.05.2017 11:45
Кількість переглядів: 1249

    9 травня, в День 72- ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, в Карлівці  біля меморіалу Слави відбувся мітинг-реквієм за участі ветеранів війни, представників влади, учасників АТО, громадських організацій, ветеранів Афганістану та громадськості міста. Цього року багато карлівчан прийшли на урочистості з червоним маком на грудях – символом пам’яті про тих, хто загинув під час Другої світової та гине на сході України у боротьбі за незалежність.

        Святкова хода розпочалася о 10-ій ранку. Очолили колону учні гімназії, які несли гірлянди та живі квіти. У повній тиші пройшла церемонія покладання квітів до пам’ятника Невідомому солдату, біля якого з самого ранку стояла почесна варта.

        Під час мітингу до присутніх звернулися міський голова Олександр Наконечний, голова райдержадміністрації Сергій Костенко, голова районної ради Петро Світлик, військовий комісар Карлівського РВК майор Сергій Лукаш, ветеран війни Надія Марківна Захожай, учениця ЗОШ № 1 Дарина Сириця.  Всі вони дякували ветеранам Другої світової війни за їх подвиги на фронті та в тилу, за Велику Перемогу і подароване нам сьогодення. Слова глибокої поваги лунали і на адресу справжніх патріотів, мужніх захисників, які нині обороняють нашу Вітчизну в зоні антитерористичної операції.

Пам’ять загиблих захисників Вітчизни, а також всіх ветеранів, хто не дожив до сьогоднішнього дня, вшанували хвилиною мовчання. 

 

  

  

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.