A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Відбулася 36 сесія міської ради. Бюджет-2019 прийнято.

Дата: 06.12.2018 08:55
Кількість переглядів: 844

5 грудня відбулося засідання 36 сесії міської ради сьомого скликання. Головним питанням порядку денного було прийняття бюджету на 2019 рік. 

Фото без опису

Розпочалося засідання з урочистої частини. Міський голова Олександр Наконечний привітав присутніх з наступаючим Днем місцевого самоврядування. Далі, згідно порядку денного, розглядалося питання «Про звіт міського голови про роботу міської ради та виконавчого комітету за 2018 рік». У своєму вступному слові Олександр Наконечний подякував всім депутатам, які опікуються своїми округами, кожним мешканцем, переймаються їх проблемами, подякував  коллективу міської ради, комунальним підприємствам за те, що всі працюють злагоджено, ставлять конкретну мету і впевнено втілюють її у реальні справи.

Взявши звіт міського голови до відома, депутати перейшли до розгляду питань фінансового характеру. Начальник відділу фінансово-господарського забезпечення Наталія Корляк поінформувала, що доходна і видаткова частина у 2019 році складає 32 млн. 600 тис. грн. Основний фінансовий документ – міський бюджет, було затверджено.

У ході  засідання  сесії міський голова Олександр Наконечний був нагороджений відзнаками за вагомий особистий внесок у здійснення волонтерських ініціатив, високу громадянську свідомість та патріотизм. Відзнаку Хрест «Карпатська січ» від окремої добровольчої чоти «Карпатська січ» та відзнаку «Комбатант «Легіону Свободи» від ГО «Всеукраїнська спілка ветеранів АТО «Легіон Свободи» вручив Олександру Наконечному командир ОДЧ «Карпатська січ» та «Легіону Свободи» Олег Куцин.

Далі депутати ухвалили проекти рішень: "Про затвердження штатного розпису працівників апарату управління міської ради на 2019 рік", "Про затвердження лімітів на використання паливно-мастильних матеріалів та енергоносіїв апарату міської ради", "Про затвердження переліку природоохоронних заходів для фінансування з міського фонду охорони навколишнього природного середовища в 2019 році", "Про виділення коштів на фінансування оплачуваних громадських та суспільно-корисних робіт", "Про план роботи міської ради на перше півріччя 2019 року", "Про затвердження Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2019 рік", "Про припинення юридичної особи комунального підприємства «Реєстраційна служба Карлівської міської ради» шляхом ліквідації" тощо.

Затверджена Програма соціально-економічного розвитку м. Карлівка на 2019 рік. З проектом Програми депутати мали змогу ознайомитися заздалегідь. Він був розміщений на офіційному сайті міської ради і ретельно опрацьований на засіданні постійних комісій міської ради. Були враховані всі зауваження і доповнення.

Під час розгляду питання «Про продовження терміну дії міських цільових програм» депутат міської ради Володимир Пиляй вніс пропозицію розробити і затвердити у 2019 році Програму «Підтримка спорту». Депутат міської ради Світлана Стовбун запропонувала внести зміни та доповнення в діючу Програму «Шкільний автобус» для вирішення питання підвезення учнів до навчальних закладів міста.

В «Різному» секретар міської ради Олег Стовбун повідомив, що всі депутатські звернення будуть включені в план діяльності на 2019 рік та подякував присутнім за плідну співпрацю в поточному році.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних