A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Відбулася двадцять друга сесія міської ради (відео)

Дата: 11.09.2017 13:17
Кількість переглядів: 878

7 вересня відбулася двадцять друга сесія міської ради сьомого скликання. Усі питання порядку денного до цього були ретельно розглянуті на засіданнях постійних комісій. 

Фото без опису

Перші  питання порядку денного стосувалися уточненню показників міського бюджету та затвердження суми понадпланових надходжень загального фонду міського бюджету по наслідках виконання за 8 місяців 2017 року. Як доповіла начальник відділу фінансово-господарського забезпечення Наталія Корляк, ця сума складає 6 096 257 грн., фактичне виконання за 8 місяців 2017 року складає 141,67%.

Секретар міської ради Олег Стовбун поінформував присутніх про стан справ щодо добровільного об’єднання територіальних громад. Наразі направлені листи Міністру регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України  та в Офіс реформ з проханням надати роз’яснення щодо правомірності рішення обласної адміністрації та надати відповідні рекомендації щодо подальших дій.

Розглянувши та обговоривши ситуацію, яка склалася навколо встановлення засобів обліку теплової енергії у багатоквартирних будинках, депутати міської ради вирішили звернутися до депутатів Полтавської обласної ради з проханням розглянути на наступному пленарному засіданні облради питання про виділення коштів ПОКВПТГ «Полтаватеплоенерго» на встановлення засобів обліку теплової енергії у багатоквартирних будинках на території м. Карлівка.

Розглянувши листи КП «Карлівка Новатор» та Карлівського ВУЖКГ, депутати міської ради надали дозвіл комунальним підприємствам в зв’язку з виробничою необхідністю внести відповідні зміни до титульних списків.

Далі сесією було затверджено вартість платних послуг КП «Карлівка Новатор»; звіт Карлівського ВУЖКГ «Визначення норм утворення твердих побутових відходів в м. Карлівка»; затверджено схему санітарного очищення м. Карлівка, розробленої ТОВ «АТОН ІНЖИНІРИНГ»; внесено доповнення до Положення про службове житло для лікарів; затверджено міську Програму «Муніципальне житло м. Карлівка» на 2017-2020 роки; внесено доповнення до Положення про проведення конкурсу на кращий благоустрій «Карлівка – наш дім»; затверджено Положення про відділ державного архітектурно-будівельного контролю та посадові інструкції працівників відділу.

Заслухавши інформацію начальника відділу соціально-економічного та стратегічного розвитку міста Віктора Губаря про Проект на обласний конкурс проектів розвитку територіальних громад Полтавської області, депутати міської ради схвалили Проект «Пріоритети роботи міської ради. Транспортна доступність населення». В разі здобуття перемоги в обласному конкурсі, в бюджеті міської ради планується передбачити кошти в сумі 490 245 грн. для співфінансування даного проекту.

Після розгляду всіх запланованих питань порядку денного, депутати обговорили запит депутата міської ради Людмили Милькової, щодо надання матеріальної допомоги в розмірі 20 тис. грн.  на лікування дитини, яка проживає в м. Карлівка, а зараз перебуває у Харківському реабілітаційному центрі після тяжкої травми хребта. З огляду на те, що рішенням 17 сесії міської ради було затверджено Положення «Про порядок надання матеріальної грошової допомоги мешканцям м. Карлівка», де прописано що допомога виплачується в розмірі 500 грн., депутати міської ради вирішили особисто долучитися до зборів коштів на лікування дитини.

На цьому сесія завершила свою роботу.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних