A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

22 грудня відбулося засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 26.12.2017 13:23
Кількість переглядів: 671

Спершу на розгляд членів виконкому було винесено проект Програми соціально-економічного розвитку м. Карлівка на 2018 рік. Начальник відділу соціально-економічного та стратегічного розвитку міста Віктор Губарь докладно поінформував присутніх про основні напрямки діяльності та завдання міської ради на 2018 рік. 

Далі на виконання заходів Програми «Забезпечення оновлення містобудівної документації (генерального плану міста Карлівка, с. Іванівка, с. Солона Балка) на 2016 – 2017 роки» виконавчий комітет затвердив Технічний звіт з актуалізації картографічної основи масштабу 1:2000 на територію населеного пункту Карлівка Полтавської області станом на 2017 рік та затвердив Пояснювальну записку з адаптації цифрової карти для архітектурних цілей м. Карлівка Полтавської області.

З метою належного утримання житлових будинків міста Карлівка в яких станом на 01.07.2016 року не створено об’єднання співвласників багатоквартирних будинків, не прийнято рішення про форму управління багатоквартирним будинком та не обрано управителя, виконкомом було вирішено оголосити конкурс на визначення виконавця послуг з управління будинками житлового фонду міста Карлівка.

Також, розглянувши звернення Карлівської районної філії Полтавського обласного центру зайнятості, члени виконавчого комітету затвердили   перелік об’єктів комунальних підприємств міста, де будуть відбуватись громадські роботи у 2018 році та перелік видів громадських робіт, які будуть проводитись.

В ході засідання було обговорено маршрути слідування міського автобуса. Враховуючи неодноразові звернення депутатів, людей похилого віку, мешканців мікрорайону цукрозаводу, було вирішено доповнити маршрут №3, рейс №2 зупинкою по вул. Парковій в районі колишнього будинку культури.

Розглянувши всі питання порядку денного та прийнявши відповідні рішення, члени виконавчого комітету закінчили свою роботу. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.