Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Участь у брифінгу в Верховній Раді України

Дата: 22.03.2019 13:31
Кількість переглядів: 741

21 березня делегація Карлівської міської ради на чолі з міським головою Олександром Наконечним взяла участь у спільному з народним депутатом Артемом Вітком брифінгу в Верховній Раді України.

Фото без опису

На всю Україну прозвучали слова обурення щодо свавілля та злочинних дій ПАТ «Полтавагаз», яке належить екс-регіоналу Олексію Лелюку.  

Народний депутат України Артем Вітко зазначив, що Олексій Лелюк зі своєю бандою діє суто кримінальними методами, приписуючи споживачам неіснуючі борги, відключаючи установи соціальної сфери від системи газопостачання без жодних причин, маніпулює і шантажує, втручається в роботу правоохоронних органів та намагається вплинути на виборчий процес.

Зі свого боку міський голова Олександр Наконечний наголосив, що його сьогоднішню заяву на брифінгу стосовно злочинної діяльності ПАТ «Полтавагаз» мають вважати  публічною заявою до правоохоронних органів.

Артем Вітко з Олександром Наконечним переконані, що спільними зусиллями зможуть захистити інтереси громади та заставити газового магната припинити знущання над людьми.

Під час перебування у Верховній Раді міський голова Олександр Наконечний та  перший заступник міського голови Сергій Тарасовський долучилися до акції «Письмо в СИЗО Лефортово». Вибачаючись за лист російською мовою (українською країна-агресор не пропускає), вони побажали захопленим українським морякам сили духу та скорішого повернення додому.

В ході візиту до столиці делегація міської ради також побувала на екскурсії в Свято-Феодосівському монастирі та Видубицькому Свято-Михайлівському чоловічому монастирі – пам’ятках архітектури національного значення.  

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних