A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Засідання виконавчого комітету 23.06.2017 року (фото+відео)

Дата: 26.06.2017 13:33
Кількість переглядів: 1047

На порядок денний засідання виконавчого комітету міської ради було винесено десять питань. Спершу слово мали керівники комунальних підприємств міста, які прозвітували про стан підготовки до осінньо-зимового періоду 2017-2018 років.

Фото без опису

Як доповіла начальник Карлівського ВУЖКГ Любов Гончаренко, в ході підготовки до роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 років, комунальним підприємством  наразі виконуються роботи по благоустрою міста, по санітарній очистці міста, ремонту доріг, будівництву, капітальному ремонту та реконструкції об’єктів благоустрою. Було зазначено, що в зимовий період 2016-2017 років було використано 163 тони піщано-соляної суміші, в цьому році планується запаси суміші збільшити. Також Любов Гончаренко озвучила перелік вулиць, по яким зроблено ремонт дорожнього покриття, та по яким планується зробити в поточному році. Тривають роботи і по реконструкції лінії вуличного освітлення.

У членів виконавчого комітету виникло ряд питань щодо діяльності КП «Карлівка Новатор» та ремонту дорожнього покриття по пров. Пластунів. На всі питання були надані вичерпні відповіді.

Старший майстер Карлівської дільниці ПОКВПТГ «Полтаватеплоенерго» Євгеній Крамаренко підбив підсумки роботи підприємства за опалювальний сезон 2016-2017 років. Так, за зазначений період було замінено 62 м. трубопроводів тепломережі та 30 м. трубопроводів системи гарячого водопостачання. В період підготовки до опалювального сезону 2017-2018 років було прочищено всі котли від сажі та шламу, проведено перевірку приладів обліку, ремонт та ревізія запірної арматури, проведено гідравлічне випробування теплових мереж на котельнях по вул. Комарова, 21, Кузнечна, 4-а, Незалежнгсті, 4, Спартака, 16-а. Проведено монтаж насоса та ремонт натрій-катіонітової установки в котельні по вул. Гурамішвілі, 15-а.

Інформацію начальника Карлівського ВУЖКГ Любові Гончаренко та старшого майстра Карлівської дільниці ПОКВПТГ «Полтаватеплоенерго» Євгенія Крамаренка члени виконавчого комітету взяли до відома та надали ряд відповідних доручень та рекомендацій.

Про стан роботи з упорядкування квартирної черги та дотримання житлового законодавства на території міської ради доповідала спеціаліст І категорії загального відділу міської ради Оксана Фоміна.

В ході обговорення питання про необхідність виготовлення проектно-кошторисної документації на будівництво водопровідної мережі по вулиці Полтавській в м. Карлівка, виконавчий комітет міської ради рекомендував доопрацювати це питання і повторно розглянути його на наступному засіданні.

Начальник відділу соціально-економічного та стратегічного розвитку міста Віктор Губарь виніс на розгляд виконкому проект міської Програми «Безпечне місто Карлівка», яка спрямована на забезпечення посилення заходів безпеки та захисту життя і здоров’я громадян міста шляхом встановлення системи відеоспостереження. Було вирішено рекомендувати проект Програми винести на розгляд сесії міської ради та передбачити кошти на її реалізацію.

Розглянувши усі питання порядку денного, виконавчий комітет закінчив свою роботу.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних