Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Відбулася зустріч міського голови з мешканцями вул. Гоголя

Дата: 15.01.2018 14:05
Кількість переглядів: 798

12 січня міський голова Олександр Наконечний зустрівся з жителями вул. Гоголя. Це округ, за який відповідає депутат міської ради Олександр Мамай. Поспілкуватися та поділитися проблемами з очільником міста прийшло близько тридцяти людей.

Фото без опису

Відразу перейшли до запитань, яких у мешканців так званого у просторіччі мікрорайону Поділ накопилося чимало. Зокрема піднімали питання освітлення вулиці, автобусного сполучення, водопостачання. З останнім у цьому мікрорайоні особлива проблема. Мешканці споживають якісну без домішок фтору воду з водозабору ТОВ «Завод мінеральних вод «Реал» (свердловина № 2), сплачують підприємству за електроенергію, тільки рахунки за послуги отримують захмарні, та ще й вимоги погасити невідомо звідки взяті борги. Міський голова Олександр Наконечний запропонував два варіанти вирішення проблеми. Перший – жителям мікрорайону створити кооператив, прийняти на свій баланс свердловину і заключити договір на обслуговування з водоканалом або з КП «Карлівкка Новатор». Другий – підключитися до централізованої мережі. Але ж, як у кожній справі, є як плюси, так і мінуси. Щоб створити кооператив потрібна згода усіх без винятку мешканців мікрорайону. А підключення до централізованої мережі зіпсує якість води (додасться  фтор), та і часу для цього знадобиться більше, адже потрібно буде замовити проект, відкрити декларацію, і кожному мешканцю необхідно буде взяти техумови для підключення власного помешкання до мережі. Тож міський голова закликав присутніх все ретельно прорахувати і визначитися. Також він запевнив, що міська рада надасть будь-яку консультацію та  підтримає вибір карлівчан.

В ході подальшого спілкування Олександр Наконечний повідомив, що Карлівським ВУЖКГ виконано робочі проекти та отримано позитивний експертний звіт щодо реконструкції лінії вуличного освітлення від КТП-231 по вул. Гоголя. Граничний термін виконання робіт – квітень 2018 р. Після цього до ПАТ «Полтаваобленерго» буде направлено пакет документів та заява на дозвіл на підключення до мережі електроенергії, і вже від них буде залежати коли на вулиці засвітять ліхтарі.

Під час діалогу було підняте питання громадського транспорту. Мешканці мікрорайону, особливо літні люди дякували міській раді, що в Карлівці тепер є міський автобус, а маршрут слідування автобуса охоплює і їхній мікрорайон. Міський голова поінформував, що з  метою забезпечення соціального захисту пільгових категорій громадян м. Карлівка, міська рада відшкодовує пільговий проїзд громадян в міському транспорті.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних