A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Відбулася зустріч міського голови з мешканцями вул. Гоголя

Дата: 15.01.2018 14:05
Кількість переглядів: 788

12 січня міський голова Олександр Наконечний зустрівся з жителями вул. Гоголя. Це округ, за який відповідає депутат міської ради Олександр Мамай. Поспілкуватися та поділитися проблемами з очільником міста прийшло близько тридцяти людей.

Фото без опису

Відразу перейшли до запитань, яких у мешканців так званого у просторіччі мікрорайону Поділ накопилося чимало. Зокрема піднімали питання освітлення вулиці, автобусного сполучення, водопостачання. З останнім у цьому мікрорайоні особлива проблема. Мешканці споживають якісну без домішок фтору воду з водозабору ТОВ «Завод мінеральних вод «Реал» (свердловина № 2), сплачують підприємству за електроенергію, тільки рахунки за послуги отримують захмарні, та ще й вимоги погасити невідомо звідки взяті борги. Міський голова Олександр Наконечний запропонував два варіанти вирішення проблеми. Перший – жителям мікрорайону створити кооператив, прийняти на свій баланс свердловину і заключити договір на обслуговування з водоканалом або з КП «Карлівкка Новатор». Другий – підключитися до централізованої мережі. Але ж, як у кожній справі, є як плюси, так і мінуси. Щоб створити кооператив потрібна згода усіх без винятку мешканців мікрорайону. А підключення до централізованої мережі зіпсує якість води (додасться  фтор), та і часу для цього знадобиться більше, адже потрібно буде замовити проект, відкрити декларацію, і кожному мешканцю необхідно буде взяти техумови для підключення власного помешкання до мережі. Тож міський голова закликав присутніх все ретельно прорахувати і визначитися. Також він запевнив, що міська рада надасть будь-яку консультацію та  підтримає вибір карлівчан.

В ході подальшого спілкування Олександр Наконечний повідомив, що Карлівським ВУЖКГ виконано робочі проекти та отримано позитивний експертний звіт щодо реконструкції лінії вуличного освітлення від КТП-231 по вул. Гоголя. Граничний термін виконання робіт – квітень 2018 р. Після цього до ПАТ «Полтаваобленерго» буде направлено пакет документів та заява на дозвіл на підключення до мережі електроенергії, і вже від них буде залежати коли на вулиці засвітять ліхтарі.

Під час діалогу було підняте питання громадського транспорту. Мешканці мікрорайону, особливо літні люди дякували міській раді, що в Карлівці тепер є міський автобус, а маршрут слідування автобуса охоплює і їхній мікрорайон. Міський голова поінформував, що з  метою забезпечення соціального захисту пільгових категорій громадян м. Карлівка, міська рада відшкодовує пільговий проїзд громадян в міському транспорті.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних