A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

В Карлівці створено Молодіжну раду

Дата: 23.05.2019 14:44
Кількість переглядів: 891

22 травня в новому залі засідань міської ради відбулося засідання 1 сесії Молодіжної ради при Карлівській міській раді.

Ініціатором створення Молодіжної ради в Карлівці є міський голова Олександр Наконечний. Він пояснює  таку необхідність бажанням підвищити активність участі молоді у житті міста.

На думку міського голови, влада має враховувати думку молодих людей під час розробки проектів та прийняття певних рішень. Тому створення Молодіжної ради при Карлівській міській раді стане своєрідним майданчиком для продукування ідей активної молоді.

Взявши за основу модель місцевого самоврядування, Молодіжна рада при Карлівській міській раді за усіма правилами та нормами провела свою першу сесію.

Головними питаннями порядку денного було затвердження проекту Положення і Регламенту Молодіжної ради та обрання керівного складу ради з числа 27 її членів.

На посаду голови Молодіжної ради при Карлівській міській раді було висунуто три кандидатури. В результаті відкритого голосування перемогу отримав Станіслав Мацак, учень ЗОШ № 1. Заступником голови Молодіжної ради обрано Єлизавету Холод, ученицю ЗОШ № 1, секретарем ради – Оксану Бахмач, ученицю гімназії імені Ніни Герасименко.

В ході розгляду питань порядку денного, було затверджено склад постійних депутатських комісій. Їх в Молодіжній раді п’ять: з питань молодіжної політики, з питань депутатської діяльності, етики та регламенту, з питань розвитку спорту та туризму, з питань освіти та культури, з питань благоустрою міста.

Крім іншого, члени Молодіжної ради розглянули низку питань, які турбують багатьох. Зокрема, мова йшла про недобудований спортивний майданчик в місті. Обговоривши проблему, Молодіжная рада вирішила направити звернення до депутатського корпусу Карлівської міської ради з проханням виділити кошти на завершення будівництва такого необхідного для міста об’єкту.

 

За словами очільника міста, Молодіжна рада буде постійно діючим консультативно-дорадчим органом з питань реалізації молодіжної політики у місті. Рішення Молодіжної ради матимуть рекомендаційний характер та враховуватимуться при прийнятті рішень міської ради.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.