A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

31.07.2017 року відбулося засідання виконавчого комітету

Дата: 01.08.2017 15:05
Кількість переглядів: 835

З розгляду питання про стан санітарно-епідеміологічної ситуації в м. Карлівка розпочалося засідання виконавчого комітету міської ради. 

Фото без опису

Заслухавши та обговоривши інформацію в.о. начальника управління Держпродспоживслужби в Карлівському районі Олександра Ткаченка, члени виконкому вирішили, крім іншого, активізувати проведення рейдів з метою недопущення стихійної торгівлі, особливо продовольчими товарами, а до складу робочої групи з питань упорядкування роботи торгівельної мережі, ліквідації та запобігання виникненню стихійної торгівлі, контролю за станом благоустрою в м. Карлівка включити представника управління Держпродспоживслужби в Карлівському районі.

Про стан виконання рішень виконавчого комітету, розгляд заяв та звернень міської ради Карлівським відділом поліції ГУНП в Полтавській області доповідав начальник сектору превенції Карлівського відділу поліції Сергій Погорілий. «Ганьба!» - підвів підсумок роботи Карлівської поліції міський голова Олександр Наконечний. Зокрема, було зауважено, що лише в частині забезпечення охорони громадського порядку під час проведення свят та масових заходів роботу Карлівського відділу поліції ГУНП в Полтавській області можна вважати задовільною, інша діяльність поліції визнана незадовільною. Виконком міської ради вирішив доручити юридичному відділу міської ради направити дане рішення до ГУ НП в Полтавській області для прийняття відповідних заходів реагування та зобов’язання Карлівського ВП ГУНП в Полтавській області до належного виконання ними обов’язків, що визначено чинним законодавством України. Також було вирішено рекомендувати начальнику Карлівського ВП ГУНП в Полтавській області Костянтину Лебідю посилено здійснювати заходи, спрямовані на запобігання кримінальним та адміністративним правопорушенням, і сприяти органу місцевого самоврядування у підтримці правопорядку в місті.

Далі слово мала заступник начальника управління соціального захисту населення Леонтина Філонець щодо забезпечення доступності будівель і споруд для осіб з обмеженими фізичними можливостями, зокрема до приміщень, де розташовані виборчі дільниці. Також було наголошено на необхідності облаштування громадського туалету, автостоянок, пристосування їх для маломобільних груп населення. Міський голова Олександр Наконечний повідомив, що робота в цьому напрямку ведеться. Стоянки для осіб з обмеженими фізичними можливостями облаштовані біля приміщень «Приватбанку» та «АТБ Маркет», усі нові автобусні зупинки облаштовані зручними під’їздами для людей з особливими потребами. В планах міської ради - будівництво нового туалету в центральному парку, а за пропозицією начальника Карлівського ВУЖКГ Любові Гончаренко і закупівля біотуалету. Також в ході засідання члени виконавчого комітету затвердили План заходів щодо створення сприятливих умов життєдіяльності осіб з обмеженими фізичними можливостями та інших маломобільних груп населення Карлівської міської ради на 2017-2020 роки.

Про необхідність виготовлення проектно-кошторисної документації на будівництво водопровідної мережі по вул. Полтавській доповідала спеціаліст І категорії відділу соціально-економічного та стратегічного розвитку міста Людмила Чередник. Було вирішено доручити Карлівському ВУЖКГ замовити технічні умови та розробку ПКД на будівництво водопровідної мережі по вул. Полтавській від житлового будинку №38 до №58.

З метою упорядкування цвинтаря, який розташований в м. Карлівка по вул. Комарова виконавчий комітет міської ради ухвалив рішення провести 18 серпня День довкілля.

Для уникнення дорожньо-транспортних пригод, запобігання руйнування дорожнього покриття по вул. Полтавській Карлівському ВУЖКГ доручено встановити додаткові дорожні знаки  обмеження швидкості, облаштувати дорожнє полотно «лежачими поліцейськими», встановити дорожні знаки заборони руху великогабаритного транспорту.

На розгляд та затвердження сесії міської ради члени виконкому рекомендували винести міську Програму «Муніципальне житло м. Карлівка».

З метою збереження історичної та культурної спадщини Карлівської  громади, утвердження звичаїв і традицій народу Карлівщини, сприяння розвитку туризму, зокрема поширення інформації про Карлівщину, як культурний, історичний, аграрний центр Полтавщини, виконавчий комітет вирішив оголосити з 01.08.2017 року конкурс на створення офіційної символіки Карлівської об’єднаної територіальної громади та затвердив Положення про проведення конкурсу.

Обговоривши всі питання порядку денного та прийнявши відповідні рішення, члени виконавчого комітету завершили свою роботу. 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних