A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Початок опалювального сезону – для кого відповідальна робота, а для кого порожня балаканина

Дата: 04.10.2018 15:39
Кількість переглядів: 675

Питання підготовки підприємств житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2018-2019 років перебуває на посиленому контролі Карлівського міського голови Олександра Наконечного.

Фото без опису

Оскільки зима вже не за горами, це питання неодноразово обговорювалося з керівниками комунальних підприємств міста.  Їх активна робота забезпечить вчасне та стабільне проходження опалювального сезону.

На жаль, замість того, щоб займатися дієвими справами, Карлівська районна рада приймає безглузде рішення «Про стан готовності до роботи в осінньо-зимовий період 2018-2019 років підприємств житлово-комунального господарства, закладів соціальної інфраструктури та об’єктів соціальної власності територіальних громад Карлівського району», в одному із пунктів якого рекомендує Карлівській міській раді вирішити питання взяття на баланс безгосподарських теплових мереж по вул. Гурамішвілі, 15.

Це суто популістське рішення є ніщо інше, як видимість роботи районної ради. Керівництво райради не могло не знати, що рішенням ІІ пленарного засідання 18 сесії сьомого скликання Полтавської обласної ради від 22.12.2017 року був затверджений перелік об’єктів на 2018 рік, фінансування яких здійснюватиметься за рахунок коштів бюджету розвитку, серед яких – реконструкція котельні з встановленням технологічного обладнання по вул. Гурамішвілі, 15 в м. Карлівка з нарахуванням видатків на поточний рік в сумі 5 млн. грн.

Також керівництво районної ради не могло не знати, що 8 лютого  2018 року рішенням двадцять сьомої сесії Карлівської міської ради була затверджена Програма «Переведення на індивідуальне (поквартирне) опалення житлових будинків по вул. Парковій, вул. Промисловій, пров. Промисловому, вул. Гурамішвілі в м. Карлівка на 2018-2020 роки». Разом з представниками Карлівської дільниці «Полтаватеплоенерго» спеціалістами міської ради була проведена значна робота з мешканцями мікрорайону, квартири яких планується відключити від централізованої системи опалення. Було отримано письмову згоду власників квартир  про переведення на індивідуальне (поквартирне) опалення. Перешкодою у швидкому вирішенні даного питання стала діяльність ПАТ «Полтавагаз», яке ставило  міській раді незрозумілі та безглузді вимоги, а саме: надати такі документи, як схема газопроводів, акти розмежування балансової належності, проекти газопостачання житлових будинків тощо – все те, що є документальною базою структурного підрозділу ПАТ «Полтавагаз». Про це було повідомлено в Департамент будівництва, містобудування і архітектури Полтавської ОДА. На сьогоднішній день міська рада, нарешті, отримала від ПАТ «Полтавагаз» технічні умови. На черзі - розробка проектно-кошторисної документації.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних