A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

28 лютого відбулося засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 01.03.2018 15:42
Кількість переглядів: 708

Рішенням 27 сесії міської ради від 08.02.2018 р. внесено зміни до персонального складу виконавчого комітету міської ради, до якого увійшли начальник Карлівського ВУЖКГ Любов Гончаренко, голова фермерського господарства «Еко Колос» Валерій Петренко, начальник КП «Карлівка Новатор» Валерій Фуртас.

Спершу заслухали начальника відділу державного архітектурно-будівельного контролю Наталію Швець, яка прозвітувала про роботу відділу. Згідно наданої інформації, станом на 01 березня 2018 року відділом  держархбудконтролю апарату Карлівської міської ради зареєстровано 35 повідомлень про початок виконання будівельних робіт, 26 декларацій  про готовність об’єктів  до експлуатації. Проведено 4 планових та 3 позапланових перевірок об’єктів будівництва, внаслідок чого було накладено штрафних санкцій за самочинне будівництво в сумі - 3400 грн. Розглянуто 39  звернень  фізичних та юридичних осіб.

Далі спеціаліст І категорії юридичного відділу Наталія Чуракова поінформувала про роботу адміністративної комісії при виконавчому комітеті міської ради за 2017 рік. Вона повідомила, що протягом 12 місяців 2017 року було проведено 18 засідань. На розгляд адміністративної комісії надійшло 25 справ про адміністративні правопорушення. За вказаними правопорушеннями винесено 22 постанови про притягнення до відповідальності, на 21 правопорушника накладено штрафів на загальну суму 6596 грн.

Інформацію про роботу відділу ДАБК та адміністративної комісії члени виконкому взяли до відома.

Враховуючи звернення мешканців вул. Лермонтова щодо маршруту слідування автобуса №2А «ЦРЛ – Спиртозавод» перевізника ТзДВ «АТП-15340», виконавчий комітет міської ради прийняв рішення доповнити даний маршрут зупинкою «Вул. Гетьманська», час відправлення 8.53 год.

Також було розглянуто звернення автомобільного перевізника ТзДВ «Карлівське АТП-15340» про встановлення тарифу на проїзд одного пасажира на міських маршрутах загального користування в розмірі 6 грн. Майже одноголосно члени виконкому прийняли рішення відмовити у встановленні даного тарифу. Під час обговорення міський голова Олександр Наконечний вніс пропозицію звернутися до перевізника щодо створення спільної робочої групи з вивчення питання про зменшення поданої розрахункової вартості тарифу.

В ході розгляду питань порядку денного виконком вирішив доручити Карлівському ВУЖКГ вивчити питання про виготовлення проектно-кошторисної документації для встановлення світлофорів, які позначають нерегульовані перехрестя і пішохідні переходи на автомобільних дорогах місцевого значення біля загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладах м. Карлівка.

Враховуючи неодноразові колективні звернення громадян щодо підвищення безпеки дорожнього руху, з метою зниження аварійності на вулицях м. Карлівка, створення умов, що сприяють безпечному руху пішоходів та транспортних засобів, виконавчий комітет міської ради вирішив доручити службі автомобільних доріг у Полтавській області встановити світлофори для позначення нерегульованих перехресть і пішохідних переходів на автомобільній дорозі регіонального значення Р-11 в центральній частині міста та встановити на перехресті вулиць Полтавський Шлях-Успенська-Радевича дороги Р-11 на рівні червоного сигналу світлофора таблички білого кольору із нанесенням стрілки зеленого кольору.

З усіх питань, які виносилися на розгляд членів виконавчого комітету міської ради, були прийняті відповідні рішення.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.