A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Зустріч з громадою

Дата: 18.06.2019 15:31
Кількість переглядів: 652

13 червня міський голова Олександр Наконечний, перший заступник міського голови Сергій Тарасовський спільно з Лілією Обмешко – депутатом округу, зустрілися із жителями мікрорайону цукрозаводу, щоб обговорити низку питань, які їх турбують.

Фото без опису

Зустріч зібрала чимало учасників. Питання, які хвилюють мешканців цього мікрорайону – робота закладу громадського харчування на першому поверсі житлового будинку, гучна музика і неприйнятна поведінка нічних гостей розважального закладу, стан доріг, встановлення дитячого майданчику, облаштування контейнерів для сміття, косіння бур’яну, тощо.

Болючою темою є автобусне сполучення з центром міста та будівництво залізничної платформи на зупинці «45 кілометр».

Щодо останнього, Олександр Наконечний поінформував, що на запит Карлівської міської ради з цього питання надійшла відповідь від Міністерства інфраструктури України, в якій повідомлено, що влаштування зупинного пункту між станцією Карлівка та зупинкою Магістральна не відповідає вимогам ДБН. Разом з тим міський голова запевнив, що буде шукати шляхи вирішення проблеми.

Стосовно автобусного сполучення, очільник міста повідомив, що в найближчих планах міської ради – закупівля двох одиниць міського автотранспорту.

В ході зустрічі було обговорено питання трудового архіву, грейдерування вул. Промислової, перехід на індивідуальне опалення.

Поспілкувавшись з громадою, міський голова взяв на контроль вирішення низки питань, що піднімалися та дав відповідні доручення комунальним службам та керівникам структурних підрозділів.  

Відповідні зустрічі-спілкування з громадою передбачаються проводитися і надалі, адже саме в такий спосіб можна відкрито обговорити проблеми, без вирішення яких неможливий подальший розвиток міста.

Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних