Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Зустріч з громадою

Дата: 18.06.2019 15:31
Кількість переглядів: 664

13 червня міський голова Олександр Наконечний, перший заступник міського голови Сергій Тарасовський спільно з Лілією Обмешко – депутатом округу, зустрілися із жителями мікрорайону цукрозаводу, щоб обговорити низку питань, які їх турбують.

Фото без опису

Зустріч зібрала чимало учасників. Питання, які хвилюють мешканців цього мікрорайону – робота закладу громадського харчування на першому поверсі житлового будинку, гучна музика і неприйнятна поведінка нічних гостей розважального закладу, стан доріг, встановлення дитячого майданчику, облаштування контейнерів для сміття, косіння бур’яну, тощо.

Болючою темою є автобусне сполучення з центром міста та будівництво залізничної платформи на зупинці «45 кілометр».

Щодо останнього, Олександр Наконечний поінформував, що на запит Карлівської міської ради з цього питання надійшла відповідь від Міністерства інфраструктури України, в якій повідомлено, що влаштування зупинного пункту між станцією Карлівка та зупинкою Магістральна не відповідає вимогам ДБН. Разом з тим міський голова запевнив, що буде шукати шляхи вирішення проблеми.

Стосовно автобусного сполучення, очільник міста повідомив, що в найближчих планах міської ради – закупівля двох одиниць міського автотранспорту.

В ході зустрічі було обговорено питання трудового архіву, грейдерування вул. Промислової, перехід на індивідуальне опалення.

Поспілкувавшись з громадою, міський голова взяв на контроль вирішення низки питань, що піднімалися та дав відповідні доручення комунальним службам та керівникам структурних підрозділів.  

Відповідні зустрічі-спілкування з громадою передбачаються проводитися і надалі, адже саме в такий спосіб можна відкрито обговорити проблеми, без вирішення яких неможливий подальший розвиток міста.

Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних