A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Реформа ЖКГ – тема практикуму в Полтавському РВ АМУ в м. Карлівка

Дата: 29.07.2019 11:22
Кількість переглядів: 934

25 липня в м. Карлівка Полтавського РВ АМУ відбувся практикум із застосування законодавства на тему: «Реформування у сфері житлово-комунального господарства. Практичні аспекти застосування законодавства». 

Захід організовано в рамках проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні (ПУЛЬС), який реалізує Асоціація міст України за підтримки USAID.
Участь в заході взяли більше 40 представників міст та громад Полтавського РВ АМУ.

Виконавчий директор Полтавського РВ АМУ Галина Безносик виступила з вітальним словом та розповіла про діяльність АМУ та Проекту ПУЛЬС у Полтавській області.

З вітальним словом до учасників звернулися Карлівський міський голова Олександр Наконечний та Сергій Швайка - перший заступник Миргородського міського голови.

Практичним досвідом з колегами, представниками органів місцевого самоврядування поділилися керівники комунальних підприємств міста.

Валерій Фуртас, начальник КП "Карлівка Новатор", зосередив увагу присутніх на особливостях роботи свого підприємства. Зокрема він зазначив, що КП «Карлівка Новатор» обслуговує 50 багатоквартирних будинків, більшості з яких понад 50 років та поділився, як розробляли тарифи на надання послуг. Озвучив Валерій Фукртас і ключові проблемні питання. 

Про порядок планування, утримання і фінансування робіт з комплексного благоустрою міста розповіла Любов Гончаренко, начальник Карлівського ВУЖКГ. Було також надано вичерпні відповіді на численні запитання колег із сусідніх районів, які цікавилися роботою підприємства, проблемами та перспективами розвитку.
У рамках заходу відбувся огляд спецтехніки Карлівського ВУЖКГ та об'єктів соціальної інфраструктури Карлівської громади.
 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.