Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Кредит довіри не виправдано

Дата: 12.08.2019 15:54
Кількість переглядів: 764

     Міська рада вже висловлювала свої сподівання на конструктивну співпрацю з новим головою районної ради Юрієм Ткачовим та швидке вирішення нагальних проблем громади. На жаль, зміна обличчя районної влади не принесла змін в її діяльність.

Фото без опису

     Ледь почалось щось налагоджуватися в кращу сторону, як все те, що плекалося наразі знову руйнується. За результатами роботи нового керівництва району бачимо той самий дерибан власності, поспішний продаж майна, бездіяльність та невиконання власних повноважень.

     Особливо обурює те, що під час особистих зустрічей із Юрієм Ткачовим ми досягаємо певних домовленостей та намічаємо перспективні плани співпраці, а за межами кабінету голова районної ради, граючи на публіку, брехливо звинувачує міську раду у бездіяльності.

      Це, зокрема, стосується фінансування секції з гирьового спорту та секції з боротьби. Свого часу на нараді, де крім мене та Юрія Ткачова були присутні перший заступник міського голови Сергій Тарасовський, секретар міської ради Олег Стовбун, заступник голови районної ради Сергій Якуба та в.о. голови РДА Сергій Барилко було чітко визначено, що районна рада робить ремонт приміщення для занять в секціях, а міська рада закуповує інвентар та виділяє кошти на заробітну плату інструкторам.

       Зі свого боку міська рада виконала усі домовленості: створила КУ «Спортивне товариство «Карлівка»,  взяла на посаду інструкторів-методистів з фізичної культури та спорту Арабчука І.В., Коломійця О.В., та Ткаченка М.О., які вже плекають юних чемпіонів, виділяє їм кошти на заробітну плату. Більш того, готується до укладання договір з Федерацією гирьового спорту про фінансування їхніх командировок на змагання.

     Крім цього, КУ «Спортивне товариство «Карлівка» оголосила конкурс на закупівлю спортивного інвентаря (гирі та килим для боротьби). Все зроблено у правовому полі - відкрито і законно. Знаючи це, районна рада робить власне оголошення про закупівлю спортивного килима. І гроші на це швидко знаходяться, хоча перед цим сльозно просили кошти на водолікарню. І міська рада надала субвенцію у сумі 300 тис. грн. на водолікарню.

      Наскільки ж потрібно бути брехливими покидьками, щоб заради хвилинного піару на камеру спаплюжити міську раду, звинувативши її у невиконанні обіцянок.

      Продажні політикани замість того, щоб починати працювати, шукають винних у своїй бездіяльності. Більш того, Юрій Ткачов зі своїми прихвостнями відмовляється виконувати власні домовленості. Це стосується оренди приміщення для спортивних секцій. Свого часу голова районної ради запевнив, що надасть дане приміщення комунальній установі «Спортивне товариство «Карлівка» в оренду за 1.00 грн. у рік, а тепер каже, що це неможливо. Ось так виконують свої «обіцянки-цяцянки» Юрій Ткачов і його поплічник Сергій Якуба.

      Чому змінилося ставлення голови районної ради ми дізналися з телефонної розмови. Виявляється, що сходини розхитують депутати районної ради від партії «Батьківщина» Володимир Сідоров та Микола Олексієнко. Саме вони свого часу стали ключовими особами, що привели до влади Юрія Ткачова. А тепер вимагають від нього певних дій. Мова йде про продаж паливного складу разом із земельною ділянкою, які у 2017 році, за сприяння Петра Світлика  намагався придбати Володимир Сидоров, навіть і задаток за нього вже заплатив. Нагадаємо, що дана земельна ділянка належить на праві комунальної власності територіальній громаді м. Карлівка в особі Карлівської міської ради, тому міська рада оскаржила незаконні дії службовців в суді і виграла справу, тим самим не давши роздерибанити майно громади.

   Наразі пан Сидоров усіма методами намагається повернутися до купівлі паливного складу із відповідною земельною ділянкою, тому  ставить ультиматум, що, як тільки міська рада перестає блокувати продаж паливного складу, вони зупиняють пресування. Виявляється, що причина усіх «наїздів» на міську раду – інтереси одного депутата. А Юрій Ткачов, захищаючи власні амбіції, посилено цьому сприяє.  

      З усією відповідальністю запевняю, що ми ніколи не підемо на поступки шантажистам, і ніякі ультиматуми не стануть на заваді відстоювання інтересів Карлівської громади.

     Міська рада і надалі робитиме все можливе, аби спортивні секції в Карлівці запрацювали вчасно і комфортно, але робитиме це законно і відкрито.

 

Міський голова Олександр Наконечний.

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних