A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

288 років Карлівці!

Дата: 23.09.2019 15:04
Кількість переглядів: 717

21 вересня в Карлівці відбулися святкові заходи з нагоди Дня міста. Програма свята була, як і завжди, досить різноманітною.

Фото без опису

З самого ранку для жителів нашого міста були організовані спортивні змагання.

З привітаннями та побажаннями перемоги і гарного настрою до присутніх звернувся міський голова Олександр Наконечний.

Спортивні змагання розпочалися з традиційного вже велопробігу, який зібрав майже пів сотні любителів велоспорту - і дорослих, і малих. Учасники заходу під супроводом поліції здійснили десятикілометровий заїзд, по закінченню якого отримали на пам'ять символічні сувеніри.

Тим часом на міні-полі дев'ять футбольних команд змагалися за Кубок міського голови. У фінал вийшли команда «Колос» с. Варварівка та ФК «Карлівка». Після запеклої боротьби перемогу здобули футболісти з ФК «Карлівка». Перший заступник міського голови Сергій Тарасовський привітав переможців та урочисто вручив їм Кубок міського голови та медалі всім учасникам фінального турніру.  

В ході запланованих заходів в районному будинку культури відбулася виставка робіт талановитого художника Андрія Ксенжика під музичний супровід  віртуоза гри на музичних інструментах народів світу Петра Сухомлінова. Прізвища цих митців впевнено можна занести до Золотого фонду Карлівщини (інтерв’ю з ними читайте в окремій публікації).

В районному будинку культури також відбулися  конкурси на кращий малюнок «Моє рідне місто» серед учнів молодших класів шкіл міста та на кращу композицію «Ходить гарбуз по городу».

Серед 38 робіт, які були представлені на конкурс малюнків, було важко визначити переможні, адже кожен малюнок відрізнявся креативністю, оригінальністю, ідеєю, кропіткою роботою та технікою виконання. Конкурсна комісія шляхом голосування обрала трьох призерів – Сущенко Ангеліну, ученицю 2-А класу гімназії імені Ніни Герасименко, Кардаш Анну, ученицю 3-А класу, ЗОШ №1 та Славгородську Вікторію, ученицю 4-Б класу ЗОШ №3. Але грамоти від міської ради та солодкі призи отримали всі учасники конкурсу.

Не залишився без подарунку і жоден учасник конкурсу на кращу композицію «Ходить гарбуз по городу». Разом з тим, одноголосно конкурсна комісія присудила перше місце колективній роботі 2-А класу гімназії ім. Ніни Герасименко, друге місце – Ковальову Олексію, учню 11-Б класу ЗОШ №1, третє – колективній роботі 4-А класу ЗОШ №3 і почесне четверте – Штучці Єві, учениці 2-А класу ЗОШ № 4.

З щирим привітанням до жителів і гостей міста ввечері, під час урочистої частини, звернувся міський голова Олександр Наконечний. Сердечно поздоровили карлівчан з Днем міста і колишні міські голови – Сергій Яковенко та Володимир Слєпцов.

Почесні гості привітали учасників конкурсу на кращий благоустрій «Карлівка – наш дім»: ЖБК «Зоря», ОСББ «Прометей», ЖБК «Салют», які, крім подяк, отримали від міської ради цінні подарунки.

За підсумками конкурсу на кращий твір «Моє місто» грамотами та цінними подарунками були нагороджені переможці: Арсен Миколенко, учень 7-А класу гімназії ім. Ніни Герасименко, Діана Корнієнко, учениця 7-А класу, ЗОШ № 4 та Віталій Брижник, учень 8-А класу ЗОШ № 3. Учасники конкурсу – Вікторія Пушкар, Анастасія Клеймьонова, Марія Пасенок та Дар’я Пилипенко також отримали грамоти та солодкі подарунки.

Не обійшлося цього дня і без подяк найкращим працівникам комунальних підприємств. Грамотами міської ради нагороджені: робітник з благоустрою В’ячеслав Денисенко, двірник Світлана Тарасенко, робітник з благоустрою Олексій Бабенко, водій навантажувача Віктор Гордівський, тракторист Павло Тущенко, пічник Олександр Іванов.

За активну громадську позицію та особистий внесок у розвиток міста були вручені грамоти депутатам міської ради: Юрію Тютюннику, Валерію Намолову, Олександру Прогнімаку, Лілії Обмешко, Івану Бабінцю та Віті Батьковій.

Святкову програму продовжили виступи гостей із м. Дніпра «Trio Sklass», які зачарували карлівчан та гостей міста своїм вокалом та вмінням працювати з публікою.

Завершились святкування Дня міста молодіжною дискотекою.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних