A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Відбулося пленарне засідання сорокової сесії міської ради

Дата: 10.10.2019 13:56
Кількість переглядів: 605

9 жовтня відбулося засідання сорокової сесії Карлівської міської ради сьомого скликання, яке провів міський голова Олександр Наконечний.

Фото без опису

На розгляд сесії було винесено 19 питань, які відповідно до Регламенту міської ради попередньо розглядалися на засіданнях постійних депутатських комісій. Після затвердження порядку денного депутати перейшли до розгляду проектів рішень.

Спершу було прийнято Звернення до Президента України та Голови Верховної Ради України щодо недопущення поспішного відкриття ринку земель сільськогосподарського призначення.

Далі начальник відділу фінансово-господарського забезпечення Наталія Корляк винесла на затвердження звіт виконання міського бюджету за І півріччя 2019 року по доходах в сумі 21 337 556 грн., по видатках  в сумі 17 498 367 грн. Також було затверджено понадпланові надходження до загального фонду міського бюджету за 9 місяців 2019 року в сумі 2 844 151 грн.

При затвердженні уточнення показників міського бюджету за рахунок перевиконання доходної частини загального фонду за 9 місяців 2019 року були враховані потреби комунальних підприємств для подальшої ефективної роботи. Зокрема, Карлівському ВУЖКГ виділено кошти на поточний ремонт доріг та благоустрій міста; КП «Карлівка Новатор» - на заміну вікон та вхідних дверей багатоквартирних житлових будинків, на модернізацію освітлення внутрішньобудинкових та прибудинкових територій тощо. Також вирішено було надати кошти КУ «Спортивне товариство «Карлівка» на поїздку та участь карлівських спортсменів у чемпіонаті з футболу та чемпіонаті Світу з гирьового спорту. Виділено 138,8 тис. грн. на передачу субвенції в районний бюджет.

На доопрацювання направлено питання «Про затвердження розпоряджень міського голови в міжсесійний період». Депутати проголосували лише за ті розпорядження, що стосуються надання матеріальної допомоги на лікування. Інші розпорядження було вирішено ретельно розглянути на профільних комісіях.

На сесійному засіданні депутати міської ради своїм рішенням внесли доповнення до Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Карлівської міської ради на 2019 рік, прийняли у комунальну власність територіальної громади м. Карлівка майданчик для занять танцями, затвердили Порядок проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території м. Карлівки, продовжили дію Програми забезпечення лікарів Карлівської ЦРЛ службовим житлом, надали згоду на передачу спортивного майданчика з балансу КП «Карлівка Новатор» на баланс КУ «Спортивне товариство «Карлівка».

Залишилося відкритим питання «Про надання згоди на прийняття в комунальну власність територіальної громади м. Карлівки в особі Карлівської міської ради майна Карлівської дільниці КП ПОР «Полтававодоканал». Не набрала необхідної кількості голосів пропозиція міського голови щодо надання згоди з певними вимогами на прийняття у власність громади майна Карлівської дільниці КП ПОР «Полтававодоканал». Також не проголосували депутати за передачу майна підприємства іншій громаді.

Не підтримали деякі міські обранці внесення доповнень до Програми соціально-економічного розвитку міста, а саме виготовлення ПКД на капітальний ремонт покриття дороги по вул. Відродження. Також після бурхливих обговорень не були прийняті рішення: «Про організаційні заходи щодо буріння артезіанської свердловини з будівництвом водозабірного пристрою та влаштування санітарної зони для питних потреб на селення на території м. Карлівка», «Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки» та «Про організаційні заходи щодо придбання спортивно-оздоровчого комплексу».

Під час розгляду питання про дострокове припинення повноважень депутата міської ради Бобрицького С.Б. була внесена пропозиція це питання відкласти, адже згідно ЗУ «Про статус депутатів місцевих рад» депутат мав надати особисту заяву про складання ним депутатських повноважень. Більшістю голосів пропозицію було прийнято. Не погоджуючись з цим, група депутатів покинула зал засідань, тим самим унеможливлюючи розгляд інших питань порядку денного, серед який більше ста питань земельного характеру, а також депутатські запити і звернення.

Міський голова Олександр Наконечний вимушений був оголосити перерву. Після того, як на пленарне засідання прибули депутати, які з поважних причин не могли взяти участь в засіданні з початку, продовжилося обговорення питань порядку денного.

Таким чином були прийняті позитивні рішення щодо своєчасного надання послуг з централізованого опалення для мешканців будинків по вул. Полтавський шлях, 67,69, та вул. Радевича,1, 21,23, а також щодо надання допомоги в утриманні акушерського відділення КНП «Карлівська ЦРЛ ім. Л.В. Радевича».

Звернення стосовно укладання договору з Комунальною установою «Трудовий архів територіальних громад Карлівського району» не було підтримано. Міський голова Олександр Наконечний поінформував присутніх, що 24 жовтня відбудеться судове засідання за позовом Карлівської міської ради про визнання дій комунальної установи «Трудовий архів територіальних громад Карлівського району» протиправними та про зобов’язання вчинити певні дії  (надавати архівні довідки).

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних