Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Карлівський районний військовий комісаріат інформує

Дата: 10.10.2019 15:28
Кількість переглядів: 842

Карлівський районний військовий комісаріат оголошує конкурс на заміщення вакантної посади державного службовця - головного спеціаліста (психолога) відділення комплектування.

Фото без опису

Вимоги до кандидата:
громадянство України; повна вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магіс-тра, спеціаліста; стаж роботи за фахом на державній службі на посаді провідного спеціа-ліста не менше 1 року, стаж роботи в місцевих органах військового управління на посадах державної служби не менше 2 років.

Згідно з чинним порядком заміщення вакантних посад державних службовців, кон-курсанти складають іспит на знання Конституції України, Законів України „Про держав-ну службу” та „Про засади запобігання і протидії корупції ”, а також законодавства про-фесійного спрямування.
Бажаючи до заяви повинні надати такі документи: особову картку (форма П2 – ДС), копії документів про освіту, декларацію про доходи, копію паспорта, дві фотокартки 4х6 см, медичну довідку про стан здоров’я, письмову згоду на проведення спеціальної пере-вірки.
До участі в конкурсі допускаються особи, які мають повну вищу освіту за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста, вільно володіють державною мовою і пер-сональним комп’ютером.
Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня оголошення про про-ведення конкурсу, за адресою: Карлівський районний військовий комісаріат, вул. Холод-ноярська 4, м. Карлівка.
Додаткову інформацію щодо функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці можна отримати по телефону 2-23-52 або за вище вказаною адресою.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних