Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

У задоволенні позовних вимог відмовлено

Дата: 11.11.2019 14:32
Кількість переглядів: 739

По трьох справах за позовами Головного управління Держпродспоживслужби  до КП «Карлівка Новатор» Господарський суд Полтавської області відмовив у повному обсязі.

Фото без опису

З травня по жовтень 2019 року в проваджені Господарського суду Полтавської області знаходилися три справи за позовами Головного управління  Держпродспоживслужби в Полтавській області до комунального підприємства «Карлівка Новатор» про визнання несправедливим  та недійсним договору про надання послуги з управління  багатоквартирним будинком у м. Карлівка, укладеного між комунальним підприємством «Карлівка Новатор» та співвласниками  багатоквартирних будинків за адресами: вул. Полтавського полку, 1, вул. Полтавський шлях, 163, вул. Полтавський шлях, 165.

За клопотанням Головного управління  Держпродспоживслужби в Полтавській області Господарський суд залучив у вересні 2019 року співвідповідачем по трьох справах Карлівську міську раду Полтавської області.

Позивач - Головне управління  Держпродспоживслужби в Полтавській області – просив суд визнати несправедливим  та недійсним договір про надання послуги з управління  багатоквартирним будинком з моменту його укладання, в зв’язку із завищеною (на їхню думку) ціною послуг з управління багатоквартирним  будинком і в зв’язку з тим, що договір з управителем - комунальним підприємством «Карлівка Новатор» - від імені співвласників  багатоквартирного будинку був підписаний Карлівським міським головою.

10 жовтня та 31 жовтня 2019 року  Господарським судом Полтавської області прийнято рішення, в якому Головному управлінню Держпродспоживслужби в Полтавській області у задоволенні позовних вимог до комунального підприємства «Карлівка Новатор» та до Карлівської міської ради щодо визнання несправедливим  та недійсним договору про надання  послуги з управління  багатоквартирним будинком у повному обсязі відмовлено.

 

 

 

 

      


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних