A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

У задоволенні позовних вимог відмовлено

Дата: 11.11.2019 14:32
Кількість переглядів: 731

По трьох справах за позовами Головного управління Держпродспоживслужби  до КП «Карлівка Новатор» Господарський суд Полтавської області відмовив у повному обсязі.

Фото без опису

З травня по жовтень 2019 року в проваджені Господарського суду Полтавської області знаходилися три справи за позовами Головного управління  Держпродспоживслужби в Полтавській області до комунального підприємства «Карлівка Новатор» про визнання несправедливим  та недійсним договору про надання послуги з управління  багатоквартирним будинком у м. Карлівка, укладеного між комунальним підприємством «Карлівка Новатор» та співвласниками  багатоквартирних будинків за адресами: вул. Полтавського полку, 1, вул. Полтавський шлях, 163, вул. Полтавський шлях, 165.

За клопотанням Головного управління  Держпродспоживслужби в Полтавській області Господарський суд залучив у вересні 2019 року співвідповідачем по трьох справах Карлівську міську раду Полтавської області.

Позивач - Головне управління  Держпродспоживслужби в Полтавській області – просив суд визнати несправедливим  та недійсним договір про надання послуги з управління  багатоквартирним будинком з моменту його укладання, в зв’язку із завищеною (на їхню думку) ціною послуг з управління багатоквартирним  будинком і в зв’язку з тим, що договір з управителем - комунальним підприємством «Карлівка Новатор» - від імені співвласників  багатоквартирного будинку був підписаний Карлівським міським головою.

10 жовтня та 31 жовтня 2019 року  Господарським судом Полтавської області прийнято рішення, в якому Головному управлінню Держпродспоживслужби в Полтавській області у задоволенні позовних вимог до комунального підприємства «Карлівка Новатор» та до Карлівської міської ради щодо визнання несправедливим  та недійсним договору про надання  послуги з управління  багатоквартирним будинком у повному обсязі відмовлено.

 

 

 

 

      


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних