A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Хочеш отримувати стипендію міського голови – не зволікай!

Дата: 28.11.2019 13:58
Кількість переглядів: 675

Для Карлівської міської ради підтримка талановитої, ініціативної, креативної молоді є пріоритетом. З метою підтримки обдарованої молоді, створення умов для творчого розвитку особистості працює міська Програма «Обдарована дитина».

В рамках цієї Програми грошовими винагородами були відзначені кращі представники учнівської молоді за успіхи у навчанні, активність у громадському та культурному житті, за спортивні досягнення. Також грошові винагороди від міської ради отримали і усі випускники, які з відзнакою закінчили школу.
Підтримати молодь і допомогти у визначенні життєвого шляху бачить своїм пріоритетним завданням Карлівська міська рада. 27 травня 2016 року на засіданні сьомої позачергової сесії сьомого скликання було вирішено внести доповнення до Програми «Обдарована дитина» із зазначенням, що кращим випускникам шкіл міста, які успішно здали ЗНО та зараховані у вищі навчальні заклади за спеціальністю у сфері державного управління, ЖКГ, земельних питань, архітектури та містобудування буде встановлена заохочувальна стипендія міського голови, терміном на один навчальний рік.
Починаючи з другого курсу навчання, за умови повернення молодого спеціаліста в м. Карлівка, згідно укладеного контракту, студенти також стають кандидатами на отримання стипендії міського голови до закінчення терміну навчання.
Свої кандидатури можуть висувати випускники загальноосвітніх шкіл міста після отримання результатів вступу до вищих навчальних закладів за вищевказаними спеціальностями.
За більш детальною інформацією звертайтесь у відділ соціально-економічного та стратегічного розвитку міста Карлівської міської ради.

 


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.