A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Знову маніпуляції

Дата: 18.12.2019 11:07
Кількість переглядів: 1218

На порозі 2020 рік. Але передноворічна метушня не залишила поза увагою карлівчан результати чергової сесії міської ради.

Як розпочнеться новий рік без прийнятого бюджету та Програми соціально-економічного розвитку міста турбує багатьох містян, адже без цих надважливих документів зупинеться робота комунальних служб, не розпочнеться ремонт доріг, не реалізовуватимуться міські соціальні програми, зокрема відшкодування проїзду в міському транспорті, підвезення школярів  тощо.

Через погрози, маніпуляції, тиск на депутатів міської ради заступника голови районної ради Сергія Якуби, голови районної ради Юрія Ткачова, депутата районної ради Миколи Олексієнка рішення з прийняття міського бюджету на 2020 рік та Програми соціально-економічного розвитку були зірвані. Ці політикани, нехтуючи  добробутом простих карлівчан, заради своїх брудних цілей йдуть напролом, не гребують у своїх ганебних вчинках і підтримкою депутата обласної ради Юрія Кобченка.

Неприпустимою є  поведінка цих осіб  - безпідставні звинувачення, образи та  нісенітні  вимоги і заяви. Зокрема, коли керівник комунальної установи «Спортивне товариство «Карлівка» вкотре звернулася до районної ради з проханням надати приміщення для занять гирьовим спортом, Микола Олексієнко під час засідання постійної депутатської комісії районної ради мав нахабство заявити, мовляв, ми закриємо КУ «Спортивне товариство «Карлівка». Постає питання: а хто це «ми» та чи не забагато ви на себе берете?

Запевняю, що попри всі намагання зірвати прийняття бюджету та Програми соціально-економічного розвитку, ми їх обов’язково приймемо. Місто і надалі буде розбудовуватися, спорт розвиватися, вулиці освітлюватися, дороги ремонтуватися. Ми не дозволимо спаплюжити усі добрі справи, які за ці роки нам вдалося зробити для міста і карлівчан. З Божого благословення розпочнемо новий рік із успішної реалізації нових завдань на благо громади.

З прийдешніми Вас святами!

 

                                                                                                                                Міський голова Олександр Наконечний


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.