A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Відбулося засідання виконкому міської ради

Дата: 29.01.2020 16:39
Кількість переглядів: 849

29 січня відбулося засідання виконавчого комітету Карлівської міської ради, яке провів міський голова Олександр Наконечний.

Фото без опису

Спочатку члени виконкому, розглянувши звернення Карлівського районного відділу філії Державної установи "Центр пробації" в Полтавській облсті, затвердили перелік видів суспільно-корисних та громадських робіт для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення і перелік видів суспільно-корисних робіт для відбування кримінального покарання.

 

Далі начальник загального відділу Юлія Прогнімак звітувала про стан роботи зі зверненнями громадян, що надійшли до Карлівської міської ради протягом 2019 року. Інформаційну довідку члени виконкому взяли до відома.

 

Одноголосно був затверджений план роботи опікунської ради на 2020 рік.

 

Розглянувши заяву Полтавської філії ПАТ «Укртелеком» про надання дозволу на порушення об’єкту благоустрою для проведення ремонтних робіт, виконавчий комітет прийняв рішення рекомендувати підприємству провести аварійно-відновлювальні роботи без порушення асфальтового покриття проїзної частини дороги, застосувавши альтернативний метод.

 

В ході розгляду питань порядку денного члени виконавчого комітету погодили КП «Карлівка Новатор» перелік та вартість платних послуг згідно наданої калькуляції.

 

Розгляд питань «Про результати роботи Карлівського відділу поліції за 2019 рік» та «Про результати роботи Карлівського районного сектору ГУ ДСНС України у Полтавській обл. за 2019 рік» було вирішено перенести на наступне засідання. Разом з тим виконком прийняв рішення направити лист в ГУ ДСНС України у Полтавській обл. щодо незадовільної роботи працівників Карлівського районного сектору.

 

Всього члени виконавчого комітету розглянули 11 питань порядку денного та додаткові питання, з яких прийняли відповідні рішення.

Фото без опису

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних