A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Засідання постійної комісії обласної ради з питань екології та раціонального природокористування.

Дата: 25.02.2020 15:48
Кількість переглядів: 733

Сьогодні, 25 лютого 2020 року, в Полтаві відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань екології та раціонального природокористування.

Фото без опису

Під час обговорення питань порядку денного було розглянуто і питання «Придбання машини для збору та транспортування ТПВ», на придбання якої Карлівська міська рада надсилала запит на умовах співфінансування даного природоохоронного заходу до Департаменту екології та природних ресурсів Полтавської облдержадміністрації в розмірі 1350 тис. грн.. Це питання було важливим для покращення життєдіяльності всього нашого міста, зокрема, збереження екологічної рівноваги та поліпшення санітарного стану.До цього часу фінансування заходів з охорони навколишнього середовища відбувалося тільки через Департамент житлово-комунального господарства. Вперше, за нового губернатора Полтавської області, кошти для реалізації цього проєкту могли бути виділені напряму Карлівській громаді. Але член постійної комісії обласної ради з питань екології та раціонального природокористування, депутат Юрій Кобченко вирішив інакше. Будучи представником нашої громади в обласній раді, вищезгаданий депутат, маючи особисту неприязнь до Карлівського міського голови, виступає проти виділення коштів, аргументуючи це тим, що очільник міста з’їхав з глузду та разом з громадою не здатний освоїти ці кошти. Але громада міста бачить скільки зусиль міський голова прикладає для того, щоб рідне місто виглядало гідно серед інших міст не тільки області, а й всієї країни.

Мабуть, придбання нового сміттєвозу погіршить ситуацію в нашому місті, тому Юрій Володимирович Кобченко вирішив усіх врятувати…


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних