A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Засідання 44 позачергової сесії міської ради

Дата: 20.03.2020 14:18
Кількість переглядів: 1903

Сорок четверта позачергова сесія міської ради розпочала роботу з обговорення питання щодо тимчасового зупинення роботи об’єктів загального користування, розташованих у м. Карлівці.

З метою попередження розповсюдження захворюваності, спричиненої коронавірусом COVID-19, депутати міської ради прийняли рішення установити на території м. Карлівки обмежувальні протиепідемічні заходи та встановити обмеження господарської діяльності з 19 березня до 03 квітня 2020 року. Рішення буде оприлюднено в рубриці "Рішення та розпорядження" після його підписання.

Рішенням сесії тимчасове виконання обов’язків міського голови та голови виконавчого комітету було покладено на секретаря ради Олега Стовбуна. На посаду заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів затверджено Олександра Четверикова.

Також депутати затвердили кількісний і персональний склад виконавчого комітету. Так до складу виконкому увійшли: за посадою - Стовбун О.Л., Четвериков О.В. і перший заступник міського голови (наразі не затверджено), а також Олексієнко М.Ф., Сидоров В.Є., Павлусь Ю.М., Пащенко А.М., Слєпцов В.А., Чорноштан П.А., Лисяк Т.О., Сіренко О.Л.

Перейшовши до розгляду бюджетних питань, депутати затвердили звіт виконання міського бюджету за 2019 рік по доходах в сумі 49 873 227 грн., по видатках в сумі 48 328 108 грн. При розподілу вільного залишку загального фонду на початок 2020 року було спрямовано кошти в сумі 5 202 000 грн. Найбільше виділено на поточний ремонт доріг, ремонт міжбудинкових проїздів, а також субвенція в районну раду на поточний ремонт доріг Карлівка-Лип’янка та Карлівка-Солона Балка та 300 тис. грн. для потреб районної лікарні в реалізації заходів запобігання поширення коронавірусу.

В зв’язку з забороною перевезень понад 10 пасажирів одночасно в міському транспорті під час карантину, депутати прийняли рішення доручити юридичному відділу міської ради вивчити питання збільшення кількості автобусів на маршрутах. На ці заходи було зарезервовано 60 тис. грн.

На засідання сесії депутати подали проекти рішень «Про ліквідацію КУ «Спортивне товариство «Карлівка» Карлівської міської ради Полтавської обл.» та «Про створення тимчасової контрольної комісії Карлівської міської ради із забезпечення збереження та ефективного використання коштів місцевого бюджету та комунального майна територіальної громади м. Карлівки». Після обговорення та затвердження персонального складу комісій з розгляду цих питань, рішення були прийняті.

Під контролем залишилося питання врегулювання відносин з КУ «Трудовий архів територіальних громад Карлівського району». Як поінформував секретар ради Олег Стовбун, Карлівська міська рада направила лист керівництву комунальної установи щодо заключення договору на оплату послуг з надання архівних довідок громадянам м. Карлівки. У відповіді, що надійшла зазначена вимога надати приміщення для зберігання архівних документів. В свою чергу голова районної ради Юрій Ткачов запевнив, що районна рада готова надати відповідне приміщення і сприятиме у вирішенні питання.

В ході засідання депутати розглянули всі 31 питання порядку денного та по кожному прийняли рішення.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.