Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Особливості діяльності органів пробації під час карантину

Дата: 10.04.2020 10:21
Кількість переглядів: 746

Забезпечення безпеки громадян в умовах карантину є одним із важливих завдань, які виконують правоохоронні органи.

Фото без опису

Наразі персонал органів пробації як частина системи правосуддя продовжує нести службу в інтересах держави та кожного громадянина, виконуючи свої обов’язки та функції.

Зокрема, за минулий тиждень на облік органів пробації поставлено понад півтори тисячі осіб. Понад тисячу двісті – знято з обліку.

Заходи контролю за поведінкою суб’єктів пробації здійснюються з урахуванням карантинних обмежень та пов’язаних з ними об’єктивних обставин.

Реєстрація суб’єктів пробації здійснюється з урахуванням можливостей дістатися до підрозділу пробації. Допускається проведення реєстрації шляхом телефонної розмови чи інших засобів зв’язку з використанням можливостей Інтернету.

Не припиняє своєї роботи апарат Державної установи «Центр пробації», який працює над забезпеченням життєдіяльності підпорядкованих підрозділів. Триває робота і над важливими законодавчими змінами з урахуванням пріоритетів Програми дій Уряду (які мають на меті розширення альтернативних позбавленню волі покарань, розбудову ІТ-інфраструктури пробації, впровадження Єдиного реєстру засуджених та осіб, узятих під варту, удосконалення інструментів пробації, впровадження кадрової стратегії та посилення діалогу з громадою для створення безпечного суспільства).

Діяльність підрозділів пробації на даний час здійснюється з дотриманням заходів безпеки та профілактики щодо розповсюдження вірусу.

Складнощі з забезпеченням персоналу та суб’єктів пробації засобами захисту допомагають вирішувати місцеві органи влади та неурядові організації.

Висловлюємо вдячність волонтерам, представникам органів місцевого самоврядування та громадських організацій – за підтримку та надання необхідних засобів захисту.

ДБАЄМО ПРО БЕЗПЕКУ СУСПІЛЬСТВА РАЗОМ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних