A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Відбулася 45 сесія міської ради

Дата: 29.04.2020 10:39
Кількість переглядів: 900

28 квітня відбулося засідання сорок п’ятої сесії міської ради сьомого скликання. В роботі сесії взяли участь 19 депутатів. На порядок денний винесено 16 питань.

Фото без опису

Спершу було затверджено звіт виконання міського бюджету за І квартал 2020 року по доходах в сумі 10 639 594 грн., по видатках в сумі 8 500 232 грн.

До розподілу запропоновано 985 828 грн. Рішенням сесії їх направлено: Карлівському ВУЖКГ на благоустрій міста та ремонт доріг; КП «Карлівка Новатор» на експлуатацію та технічне обслуговування житлового фонду, на забезпечення діяльності водопровідно-каналізаційного господарства тощо; міській раді на послуги з надання громадянам архівних довідок, розроблення детального плану ДНЗ с. Солона Балка, на субвенцію з міського бюджету для районної лікарні на придбання інсуліну та захисних костюмів для медперсоналу та на придбання пально-мастильних матеріалів Карлівському районному сектору ГУ ДСНС.

В ході роботи депутатами міської ради прийнято рішення «Про внесення змін до рішення 15 сесії Карлівської міської ради шостого скликання від 08.02.2012 року «Про встановлення ставок єдиного податку для фізичних осіб-підприємців з 1 січня 2012 року». Було вирішено для платників податку І та ІІ груп, робота яких заборонена на час карантину, встановити ставку єдиного податку в розмірі 0% з 01.05.2020 р. по 31.05.2020 р.

Також на пленарному засіданні депутати прийняли рішення «Про погодження проекту рішення щодо встановлення погруддя Підгорного М.В., як почесного громадянина міста Карлівки». Після висновку Українського інституту національної пам’яті щодо правомірності цих дій, в центральній частині міста Карлівки буде встановлено погруддя Підгорного М.В., як першого почесного громадянина міста.

На засіданні було розглянуто ряд земельних питань та прийнято відповідні рішення.

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних